ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ηρθε και η «ξένη δύναμη»

ηρθε-και-η-ξένη-δύναμη-331022

Με τον Ρώσο Βιάτσεσλαβ Σούσκιν και τους Ουκρανούς Αντον Ντόλγκι και Αντρέι Γιακόβλεφ η χθεσινή μέρα για τη Νίκη Βόλου

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί να υπήρχε ανησυχία για την έγκαιρη έλευση τους στην Ελλάδα, αλλά από χθες στη Νίκη Βόλου μπορούν πλέον να βασίζονται στις «ξένες δυνάμεις», τους τρεις παίκτες που έδειξαν ότι είναι βαρόμετρο στην απόδοσή της δημιουργικά, καθώς ο Ρώσος Βιάτσεσλαβ Σούσκιν και οι Ουκρανοί Άντον Ντόλγκι, Αντρέι Γιακόβλεφ ήρθαν και πάλι στον Βόλο και προπονήθηκαν, κάτι που σημαίνει ότι η Νίκη είναι πλέον πιο δυνατή και με πληρότητα στο ρόστερ.

Το θέμα για τους τρεις ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιούλιο είχε δημιουργηθεί γιατί δεν έχουν ξαναπαίξει στην Ελλάδα και θα αγωνιστούν ως ερασιτέχνες, κάτι που απαιτεί αρκετά έγγραφα – όχι μόνο ποδοσφαιρικά!

Οι τρεις παίκτες ήρθαν χθες στον Βόλο έχοντας τα απαραίτητα έγγραφα, και με την άδεια εργασίας που απέκτησαν μπορούν να είναι επίσημα παίκτες της Νίκης…

Από τα φιλικά που έπαιξαν οι ξένοι, που χθες προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα, έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά… Ο Ρώσος Βιάτσεσλαβ Σούσκιν 26 ετών, παίζει και ως φορ, αλλά και ως επιθετικός μέσος, ενώ την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με τη SK Babite. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Sioni Bolnisi, FK Vitebsk, FK Jelgava, Dinamo St. Petersburg, Petrotrest St. Petersburg, ενώ έχει αγωνιστεί και στα προκριματικά του Europa League τη σεζόν 2015-2016 με τα χρώματα της FK Jelglava.

Ο 25χρονος Ουκρανός Άντον Ντόλγκι είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την F.C. Tirsense. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των: C.D. Aves, FC Helios Kharkiv, FC Zirka Kirovohrad, ενώ έχει αγωνιστεί και με τα χρώματα της Ντιναμό Κιέβου, ενώ ο άλλος Ουκρανός Αντρέι Γιακόβλεφ αγωνίζεται στα πλάγια της επίθεσης, και την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν με την FC Taraz στην 1η κατηγορία του Καζακστάν, έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ. Κατά το παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των: Zaria Bălți, Sokol Saratov, BATE Borisov, Slutsk, Metalurh Donetsk, Shakhtar-3 Donetsk κ.α. Με την ομάδα της BATE Borisiv μάλιστα έχει στεφθεί πρωταθλητής και κυπελλούχος Λευκορωσίας, ενώ με τη Zaria Bălți Κυπελλούχος Μολδαβίας…

Στη Νίκη πάντως δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, αφού υπάρχουν στην ομάδα κάποιοι που δεν έχουν αποκτηθεί και ανακοινωθεί επίσημα…

Φιλικό με την Α.Ε. Λεονταρίου

Ανακοίνωσε και επίσημα η Νίκη Βόλου τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Α.Ε. Λεονταρίου Καρδίτσας την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, μετά την αναβολή του ματς με τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για την τροποποίηση του επόμενου προγραμματισμένου φιλικού παιχνιδιού προετοιμασίας, στο οποίο αντί της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λεονταρίου την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 18:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Γενική είσοδος για τους φιλάθλους: 5€

Για τα παιδιά: ελεύθερη

Στο περιθώριο της αναμέτρησης θα τιμηθεί από την ομάδα μας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου και πλέον προπονητής της ΑΕ Λεονταρίου, κ. Γιάννης Παφλιάς».

Την Τρίτη εκδικάζεται η προσφυγή

Την ερχόμενη Τρίτη θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ η προσφυγή της Νίκης και του Ολυμπιακού κατά του Ν.Π.Σ. Βόλος και της παράνομης συμμετοχής του στη Γ’ Εθνική.

Έναρξη προπονήσεων για την ακαδημία

Την έναρξη προπονήσεων για την ακαδημία της Νίκης τη Δευτέρα 4/9 στις 18.30 στο Π. Μαγουλάς ανακοίνωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Μετά τη μόνιμη εξωτερική συνεργασία με τον Michel Bruyninckx και την εφαρμογή του προγράμματος του στην Ελλάδα από τη Νίκη Βόλου, και τον νέο συνεργάτη μας κ. Γεωργίου Αντρέα σχετικά με τη γρήγορη αντίληψη, μετάδοση γνώσης αλλά και φιλοσοφίας του σύγχρονου τρόπου ποδοσφαίρου, η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών της ομάδας μας τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στις 18:30 στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης και έφορος της ΔΕ ποδοσφαίρου κ. Σουγγάρης Άκης θα είναι διοικητικά υπεύθυνος των ακαδημιών και την επόμενη χρονιά, ενώ αγωνιστικά επικεφαλής θα είναι ο αρχιπροπονητής μας κ. Fangio Buyse.

Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ, που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ τα νέα γραφεία των ακαδημιών μας μεταφέρθηκαν δίπλα από την κεντρική είσοδο του γηπέδου Παντελής Μαγουλάς στην οδό Μαιάνδρου.

Καλούμε τα νέα παιδιά και τους γονείς να έρθουν στη μεγάλη μας οικογένεια από την Δευτέρα, να γνωριστούν με τους έμπειρους προπονητές μας, να λάβουν μέρος σε 2-3 προπονήσεις και αν επιθυμούν κατόπιν να εγγραφούν στις ακαδημίες ποδοσφαίρου της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924″.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου