ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Παίζει» ο Ψιάνος… «έρχεται» ο Σούσκιν

παίζει-ο-ψιάνος-έρχεται-ο-σούσκι-339575

Η Νίκη Βόλου έχει σήμερα φιλικό με Ρήγα στο Βελεστίνο και την Τετάρτη στα Φάρσαλα

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενα νέο φιλικό προετοιμασίας έχει σήμερα η Νίκη Βόλου που παίζει στο Βελεστίνο (18.15) με τον Ρήγα Φεραίο, κι ενώ περιμένει την πληρότητα του ρόστερ με την έλευση των τριών ξένων… στα μεταγραφικά «παίζει» και πάλι το όνομα του Στέργιου Ψιάνου που «ακούστηκε» αρχές του μήνα, αλλά τώρα πλέον ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στον Βόλο και σήμερα ίσως παίξει και στο φιλικό!

Η μεταγραφή του Στέργιου Ψιάνου στη Νίκη άλλωστε θα προσθέσει εμπειρία και ποιότητα -και μάλιστα εγγυημένη-, αφού ο ποδοσφαιριστής είχε παίξει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας τη σεζόν 2013-14 στη Β’ Εθνική με επιτυχία, όντας βασικός δεξιός μπακ, καταγράφοντας εκείνη τη σεζόν 47 (!) ματς με την κυανόλευκη φανέλα σε πρωτάθλημα, πλέι οφ και κύπελλο.

Ο Ψιάνος είναι γεννημένος στις 12/9/1989 και έχει 231 συμμετοχές στη Β’ Εθνική με 6 γκολ, και 4 στην Α’ με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Επίσης έχει αγωνιστεί στην Κύπρο 47 φορές για ενάμιση χρόνο, σε Σαλαμίνα και Αγία Νάπα. Έχει περάσει (εκτός από τις προαναφερθείσες ομάδες) από Εθνικό Πειραιώς, Θρασύβουλο, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό και Κισσαμικό (στις δύο τελευταίες από ένα εξάμηνο τη σεζόν 2016-17).

Πάντως, από το σημερινό φιλικό θα λείψουν και πάλι παίκτες που είναι βαρόμετρο στην απόδοσή της δημιουργικά, όπως ο Ρώσος Βιάτσεσλαβ Σούσκιν και οι Ουκρανοί Άντον Ντόλγκι, Αντρέι Γιάγκοβλεφ.

Ο Σούσκιν αναμένεται αύριο με «λυμένο» το πρόβλημά του… διαδικασία που για τους δυο Ουκρανούς θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στην ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο!

Σήμερα ωστόσο θα επανεμφανιστεί ο Χρήστος Τζιώρας και πιθανόν και ο Θωμάς Γιαλαμίδης (που δεν έχει αποκτηθεί επίσημα).

Συνέχεια στα φιλικά

Σε δύο εκτός έδρας φιλικές αναμετρήσεις θα μετρήσει τον βαθμό ετοιμότητάς της η Νίκη Βόλου, αρχής γενομένης από το σημερινό (26/08) φιλικό με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Στη συνέχεια, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, η Νίκη θα αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για τα επόμενα δυο προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας:

Σήμερα Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Ρήγας Φεραίος-Νίκη Βόλου

Στάδιο Βελεστίνου

Ώρα έναρξης: 18:15

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Αχιλλέας Φαρσάλων-Νίκη Βόλου

Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων

Ώρα έναρξης: 18:15»

Τα διαρκείας

Μεγαλύτερη κίνηση και με τιμές για όλα τα βαλάντια και προσφορές σε κάθε κατηγορία. Η Δ.Ε. της Νίκης ελπίζει ότι στην επιστροφή της ομάδας στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα υπάρξει ανάλογη στήριξη των φιλάθλων. Στην ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, αναφέρεται:

«Για τη φετινή χρονιά έχουν προβλεφθεί έξι κατηγορίες καρτών και όλες περιλαμβάνουν προσφορές και εκπτωτικά προνόμια από επιχειρήσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, έχουν προβλεφθεί επί των αρχικών τιμών συγκεκριμένων κατηγοριών επιπλέον εκπτώσεις για ανέργους, ΑμΕΑ, παλαιά και νέα μέλη του Ερασιτέχνη. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης μέσα από το www.nikifc.gr, ώστε να μειωθεί ο χρόνος εξυπηρέτησης των φιλάθλων.

Οι τιμές των καρτών: Gold: 250€, Basic: 100€, Fans: 70€, Ladies: 50€, Kids: 20€, Family: 130€».

Εγγραφές

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Δ.Ε. των κυανόλευκων, συνεχίζονται οι εγγραφές των ακαδημιών: «Τα γήπεδα προπόνησης θα είναι το κεντρικό του Παντελής Μαγουλάς και το βοηθητικό του ΟΣΕ, που προετοιμάζονται από τον Μάιο να υποδεχθούν τα παιδιά μας, ενώ στις 4 Σεπτεμβρίου προγραμματίζεται η έναρξη των δραστηριοτήτων μας.

Αναλυτικά πληροφορίες για τις εγγραφές:

Εγγραφή: 10 ευρώ

Όσοι αθλητές ήταν πέρυσι στις ακαδημίες και είναι τακτοποιημένοι οικονομικά θα εγγραφούν, αλλά δεν θα πληρώσουν το παραπάνω αντίτιμο.

Τιμή Box: 55€ περιλαμβάνει πλήρη στολή όμοια της πρώτης ομάδας, φόρμα και μπουφάν.

Η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα 27€ και περιλαμβάνει υποχρεωτική ασφάλιση όλων των παιδιών από το σπίτι τους στην προπόνηση, στη διάρκεια αυτής έως και την επιστροφή τους ξανά στο σπίτι».

Προπονητές στην ακαδημία αναλαμβάνουν οι κ.κ. Γιώργος Παρασκευαΐδης, Χρήστος Κοντοβάς, Γιάννης Παπανικολάου, Τάκη Παρισσάκης και Νίκος Σκουφογιάννης, με τον πρώτο να αναλαμβάνει και την ομάδα των Νέων Αθλητών. Από την πρώτη πεζογέφυρα η προσέλευση του κόσμου της Νίκης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου