ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Για αρχή Ψαχνά

για-αρχή-ψαχνά-24406

Το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. η πρεμιέρα του β’ γύρου για την ομάδα της Νίκης Βόλου

Την πρώτη νίκη στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League θέλει να σημειώσει το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό η ομάδα της Νίκης Βόλου φιλοξενώντας τον Ηρακλή Ψαχνών.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις οποίες η Νίκη Βόλου έδωσε τρία παιχνίδια εκτός έδρας και έκανε και το ρεπό της στόχος των κυανόλευκων είναι να συνδυάσουν την επιστροφή στο σπίτι με την επιστροφή στις νίκες.

Η χαρά της Νίκης αγνοείται από το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Παναχαϊκή και έτσι το Σάββατο και 28 μέρες μετά οι Βολιώτες πρέπει να επιστρέψουν και πάλι στις επιτυχίες και να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου αλλά και τριάδας.

Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής στο Παγκρήτιο έληξε δίχως να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί και έτσι η 22η αγωνιστική απαιτεί την επιστροφή στις νίκες για τους παίκτες του Στέλιου Μανωλά.

Μπορεί ο ερχόμενος αντίπαλος να διανύει περίοδο φόρμας παραμένοντας αήττητος στα τελευταία 18 παιχνίδια, ωστόσο η Νίκη έχει μάθει να αντεπεξέρχεται στις δυσκολίες και στα παιχνίδια που θεωρούνται ντέρμπι σε αντίθεση με τα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Τα ντέρμπι κερδίζονται από παίκτες ηγέτες και προσωπικότητες και η Νίκη διαθέτει μπόλικους από αυτούς.

Βέβαια για να έρθει η νίκη στο πλευρό της ομάδας θα πρέπει να βρεθεί δηλώνοντας δυναμικό παρών και ο κόσμος της, προκειμένου να «σπρώξει» για τη 10η φετινή επιτυχία.

Η προετοιμασία των κυανόλευκων ξεκίνησε επί της ουσίας από χθες με τους ποδοσφαιριστές να πατάνε το χορτάρι του Πανθεσσαλικού το μεσημέρι και να ανεβάζουν τους ρυθμούς τους για τον αγώνα του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 6.30 μ.μ.

Ο Στέλιος Μανωλάς θα μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες των Νίκου Πουρτουλίδη και Κώστα Φλίγκου, οι οποίοι και εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής από τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, ενώ ο Ριζογιάννης που επίσης συμπλήρωσε κάρτες θα λείψει από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πιερικό στην 24η αγωνιστική.

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα ντέρμπι του β’ γύρου μιας και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης την επόμενη Τετάρτη.

Καμία ανησυχία για Στάμο Στο μεταξύ χθες «έσκασε» ακόμη μία περίπτωση προσφυγής από τις δεκάδες που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση του κ. Πάτση με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Στάμο να ζητά το ποσό των 4.115 ευρώ για την παρουσία του στην ομάδα της Νίκης την σεζόν 2008-09 κατά την οποία αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια.

Η Νίκη θεωρητικά απειλείται με ποινή αφαίρεσης βαθμών και ήττες στα χαρτιά στα επόμενα παιχνίδια εφόσον δεν καταβάλει το παραπάνω ποσό όμως όπως είναι λογικό δεν υπάρχει πρόβλημα επίλυσης του ζητήματος από τη Διοίκηση που μέχρι στιγμής τρέχει να πληρώσει τα σπασμένα προηγούμενων διοικήσεων.

Στην Εθνική ο Αλεξανδρής Στην Εθνική Παίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής Κ-20 της Νίκης Βόλου Αλεξανδρής Στυλιανός – Μάριος, ώστε να μετάσχει της αποστολής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, για προπονήσεις που θα διεξαχθούν στην Αθήνα (Προπονητικό Κέντρο ΕΠΟ, Αγ. Κοσμά) από 18 έως και 20 Φεβρουαρίου 2013.

Με Πιερικό οι Νέοι Με τον Πιερικό θα τεθεί αντιμέτωπη την Κυριακή (17/2) η ομάδα Κ-20 της Νίκης Βόλου, για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League Νέων. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Β’ Δ.Α.Κ Κατερίνης και θα ξεκινήσει στις 14:00.

Ο άρχοντας του Σαββάτου Ο κ. Ρούσσος – Μπεκερτζής από την Πρέβεζα θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του Σαββάτου όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Πασχάλης (Ηπείρου), και Δόσκορης (Φθιώτιδας).

Τέλος χρέη τέταρτου διαιτητή θα έχει ο κ. Μπαλατσούκας (Ηπείρου).

Ανακοινώσεις…

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο νυχτερινό κέντρο «Πρεμιέρα live» και σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε Νικιώτικα μέχρι το πρωί. Τιμή κάρτας 25 ευρώ. Ώρα προσέλευσης 10.30 μ.μ.

Επίσης το Blue Club Θύρα 3 Π. Ντοκούζης εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου Κώστα Κυλεριώτη και την οικογένειά του για τον ξαφνικό χαμό της μητέρας του Ευτέρπης. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου