ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η Νίκη Βόλου έβαλε… στοπ στον Εργοτέλη

η-νίκη-βόλου-έβαλε-στοπ-στον-εργοτέλη-28043

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής μεταξύ του Εργοτέλη και της Νίκης Βόλου.

Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα και… ξόδεψαν δύο βαθμούς στη «μάχη» για την άνοδο. Πάντως, οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην κορυφή, απλά είδαν τον Ηρακλή Ψαχνών να μειώνει τη διαφορά στους τρεις πόντους. Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» εμφανίστηκαν πιο… φρέσκοι και θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη που θα τους έφερνε στην πρώτη τριάδα.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τη Νίκη Βόλου, όταν ο Λαλίν έκανε το σουτ στο 10’, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Πάντως, οι Κρητικοί φωνάζουν δικαιολογημένα για την φάση του 17ου λεπτού, όταν ο Λαμπίν σκόραρε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το γκολ ως οφσάιντ.

Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας), που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Βούρα, Ριζογιάννη.

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης (23’ Κοζωρώνης), Λαμπίν (61’ Χρυσοφάκης), Χαντί (78’ Ευαγγέλου), Ζάχορα, Ουέλιγκτον.

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Καρατζάς, Βέρτζος, Ψιάνος, Χατζής, Κοντοδήμος, Ριζογιάννης, Κυριάκος (88’ Ουέλινγκτον), Σκούφαλης (77’ Τάντιτς), Λαλίν, Τζιώρας (61’ Παππάς).

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου