ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Βλαχομήτρος: Θα μπούμε υποψιασμένοι

βλαχομήτρος-θα-μπούμε-υποψιασμένοι-143301
Δηλώσεις, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου για την 20η αγωνιστική του Α’ ομίλου της SL2, στο γήπεδο της Νεάπολης, το μεσημέρι της Κυριακής (20/2, 14:45), πραγματοποίησε ο Ανδρέας Βλαχομήτρος.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης της Νίκης: “Δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας στον αγώνα με τη Βέροια. Θέλαμε να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και να κερδίσουμε, αλλά στο ποδόσφαιρο και ο παράγοντας τύχη είναι πολύ σημαντικός. Σε ακόμα ένα ματς πληρώσαμε ένα μικρό λάθος που κάναμε.
Δώσαμε τα πάντα, για να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε μπροστά, το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για μία ομάδα με καλό προπονητή, ο οποίος δουλεύει πολύ καλά με τους ποδοσφαιριστές του. Θα μπούμε “υποψιασμένοι” στο ματς. Θυμόμαστε τι έγινε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, στο οποίο ήμασταν πολύ καλύτεροι, αλλά δεν κερδίσαμε. Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σ’ αυτό, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να μπούμε σοβαροί στο γήπεδο από την αρχή και να δώσουμε χαρά στον κόσμο”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου