ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Πήρε και Βλαχομήτρο η Νίκη

πήρε-και-βλαχομήτρο-η-νίκη-485636

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα από χθες ο 24χρονος μεσοεπιθετικός Ανδρέας Βλαχομήτρος, που από σήμερα ενσωματώνεται στην αποστολή της ομάδας, που έχει ξεκινήσει προετοιμασία από την περασμένη Δευτέρα και αύριο ανηφορίζει για Πορταριά.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΣΗ ΖΑΤΤΑΣ

Η έλευση του Βλαχομήτρου στον Βόλο καθυστέρησε λίγες ημέρες, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος που είχε προκύψει, αλλά χθες ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε στα γραφεία της κυανόλευκης ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό, όπου και υπέγραψε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σε ηλικία 24 ετών πλέον (γεννημένος 03/07/1997), ο Βλαχομήτρος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, φορώντας τα κιτρινόμαυρα από το 2013 έως το 2018, έχοντας τρεις παρουσίες με τα κιτρινόμαυρα σε Γ’ Εθνική και Super League, ενώ υπήρξε συμπαίκτης και με δύο πρώην κυανόλευκους, τους Ηλία Βούρα και Ανταμ Τζανετόπουλο, στην Ενωση.

Από κει ακολούθησε δανεισμός στον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο είχε 16 παιχνίδια και ένα τέρμα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Super League 2 την περίοδο 2017-18.

Την περίοδο 2018-19 από την Καλαμαριά, «μετακόμισε» σε Σπάρτη και Αιγινιακό, ως δανεικός από την Ενωση, έχοντας αρχικά 11 συμμετοχές στην ομάδα της Λακωνίας με 3 τέρματα και άλλες 11 με ένα γκολ με την ομάδα του Αιγινίου.

Το καλοκαίρι του 2019 ακολούθησε ο Ιωνικός, πανηγυρίζοντας δύο ανόδους σε Super League 2 πέρυσι και Super League 1 φέτος, μετρώντας 26 παιχνίδια και 5 τέρματα, παίζοντας πότε στην κορυφή και πότε στα άκρα της επίθεσης.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Βλαχομήτρο.

Ο Βλαχομήτρος κατάγεται από την Αθήνα κι αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια, είτε ως εξτρέμ, είτε ως «κρυφός» επιθετικός.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ΑΕΚ, ενώ, στη συνέχεια, αγωνίστηκε, επίσης, σε Απόλλωνα Πόντου, Σπάρτη, Αιγινιακό και Ιωνικό, έχοντας καταγράψει, συνολικά, δύο συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 51 συμμετοχές, με έξι τέρματα, στη Β’ και 14 συμμετοχές, με πέντε γκολ, στη Γ’. Πέρσι, ως μέλος του ρόστερ του πρωταθλητή της Superleague 2, Ιωνικό, αγωνίστηκε σε 13 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, σκοράροντας μία φορά. Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες».

Βλαχομήτρος πανηγυρίζει με τον Τζανετόπουλο επί ημερών ΑΕΚ

Το τεχνικό επιτελείο

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου έκανε και επισήμως γνωστά χθες τα μέλη του τεχνικού της επιτελείου, για την αγωνιστική σεζόν 2021-2022. Σε αυτά πέραν από τον Αλέκο Βοσνιάδη, συνεχίζουν και οι Κωνσταντίνος Σταμέλος, Ηλίας Παπαθανασίου, Γιάννης Κεσόγλου, με νέο πρόσωπο τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση, αντί του Γιάννη Ζαλαώρα, που πήγε στα Τρίκαλα. Αναλυτικά:

Προπονητής: Αλέκος Βοσνιάδης

Βοηθός προπονητή/αναλυτής: Ηλίας Παπαθανασίου

Γυμναστής φυσικής κατάστασης: Γιάννης Κεσόγλου

Γυμναστής/αναλυτής: Κωνσταντίνος Σταμέλος

Προπονητής τερματοφυλάκων: Παναγιώτης Νάσης.

Εργομετρικά χθες

Με εργομετρικά στο γυμναστήριο Gym Way πέρασαν τη χθεσινή ημέρα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι έμειναν μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

Οι κυανόλευκοι από την περασμένη Δευτέρα διανύουν μια εβδομάδα μετάβασης, με μονές απογευματινές προπονήσεις στη Νεάπολη, αλλά χθες δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση, με τις εργομετρικές εξετάσεις να ξεκινούν το πρωί και να ολοκληρώνονται το απόγευμα, προκειμένου το τεχνικό τιμ να καταρτίσει το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα προετοιμασίας, για τις δύο εβδομάδες, που θα παραμείνει η ομάδα στην Πορταριά.

Σημειώνεται, πως το πρώτο φιλικό που έχει κλειστεί είναι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, για τις 20 Αυγούστου, ενώ εκκρεμεί ακόμη ένα, πιθανότατα με τον Θησέα Αγριάς.

Πάνος και Παναγιωτίδης στα χθεσινά εργομετρικά

«Η Νίκη είσαι εσύ»

Με σύνθημα «Η Νίκη είσαι εσύ» κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα της Super League 2 από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, που θέλει πλέον να έχει τη στήριξη του 12ου παίκτη της.

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει της ανακοίνωσης, για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ.

Η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας την αγωνιστική σεζόν 2021-22, αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Κατηγορίες εισιτήριων

BLUE: 100€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από την ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου.

Για τους άνεργους και τους φοιτητές, υπάρχει έκπτωση 20% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για το εκπτωτικό πακέτο: Κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.

Η έκπτωση 20% θα ισχύει και για τα μέλη των συνδέσμων φίλων της ομάδας για τους οποίους θα λειτουργήσει το νότιο πέταλο του Σταδίου.

BASIC: 150€

Παρακολούθηση των αγώνων από την σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων).

GOLD: 200€

Παρακολούθηση των αναμετρήσεων από τον χώρο των επισήμων, στην σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

VIP: 500€

Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

FAMILY: 120€

Σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Αποκλειστικά για οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους, μέχρι 17 ετών.

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).

Διάθεση εισιτηρίων

Γραφεία ΠΑΕ ΝΙΚΗ Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Δευτέρα-Παρασκευή (09:30-14:30)

Επικοινωνία: Τηλέφωνο: 2421062644, e-mail: [email protected]

Σχετικές πληροφορείς

  • Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο (Πρωτάθλημα SL2, Κύπελλο Ελλάδος και όλα τα φιλικά).
  • Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για την χρήση 3 ή 6 δόσεων.
  • Οι φίλοι της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίου διαρκείας (προκαταβολή ή εξόφληση) για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2020-21 μπορούν άμεσα να μεταφέρουν το ποσό τους για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
  • Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, διεύθυνση email, αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με απόλυτα εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
  • Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν απαιτείται κάποιο πιστοποιητικό υγειονομικού χαρακτήρα (πλήρους εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου εξαμήνου). Η χρήση του, όμως, θα πρέπει να γίνεται σύμφωνα με την εκάστοτε ΚΥΑ η οποία θα είναι σε ισχύ. Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου