ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Εκλεισε για είκοσι μέρες το Πανθεσσαλικό, ενημέρωσε η Επιτροπή Διαχείρισης

εκλεισε-για-είκοσι-μέρες-το-πανθεσσαλ-383651

Για 20 μέρες δε θα μπορεί να γίνει χρήση του Πανθεσσαλικού Σταδίου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Διαχείρισης του Σταδίου, κάτι που σημαίνει ότι αλλάζει η έδρα του αγώνα Κυπέλλου Νίκη-Εργοτέλης. Αναμένεται έτσι ο ορισμός του αγώνα από την ΕΠΟ στη Νεάπολη. Αναλυτικά:

“Από την Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου προς ενημέρωση των φιλάθλων και των χρηστών των εγκαταστάσεών του διευκρινίζεται ότι προκειμένου να γίνει η αναγκαία και απαραίτητη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, τον οποίο χρησιμοποιούν δύο επαγγελματικές ομάδες της πόλης μας, για διάστημα 20, περίπου, ημερών ο χώρος αυτός δεν θα διατίθεται προς χρήση.

Αυτό θα επαναληφθεί μέσα στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου για άλλη μία φορά, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και ασφαλής λειτουργία του Σταδίου και να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του παρελθόντος που είχε αφεθεί στην τύχη του και παρουσίαζε εικόνας εγκατάλειψης και καταστροφής.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό και σεβαστό από όλους ότι πλέον υπό τον νέο φορέα διαχείρισης το Πανθεσσαλικό Στάδιο που αποτελεί ένα ανεκτίμητο περιουσιακό στοιχείο της τοπικής μας κοινωνίας θα αξιοποιηθεί και θα διαφυλαχτεί με κάθε τρόπο, όπως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και κατ’ επέκταση της πόλης και των πολιτών για τους οποίους υπάρχουν και λειτουργούν”.

Για την Επιτροπή Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου

Ο πρόεδρος

Αναστάσιος Μπατζιάκας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου