ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αποδεκατισμένη πριν το φινάλε

αποδεκατισμένη-πριν-το-φινάλε-10545

Με 15 παίκτες συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από την περασμένη Τρίτη του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τα δύο τελευταία παιχνίδια με την Πύδνα Κίτρους αρχικά την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου στις 5 μ.μ. και εν συνεχεία στις 15 Μαΐου με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Π. Μαγουλάς.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι κυανόλευκοι με νέο προπονητή στις τάξεις τους τον Στέφανο Ξηροφώτο θέλουν να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τη φετινή αγωνιστική περίοδο και από εκεί και πέρα να ξεκινήσουν το σχεδιασμό της νέας σεζόν, αποφεύγοντας όσο μπορούν λάθη και κακοτοπιές σε όλα τα επίπεδα που τους στέρησαν πολύτιμους βαθμούς.

Ο Βολιώτικος σύλλογος μπορεί να βρίσκεται στο -2 από τη δεύτερη θέση και την ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά μετά τις απώλειες στο έμψυχο δυναμικό δεν μπορεί να έχει μεγάλες απαιτήσεις μέχρι το φινάλε.

Παίκτες και τεχνική ηγεσία είχαν την ευκαιρία για ξεκούραση μέσω της Εορτής του Πάσχα, και από την περασμένη Τρίτη επέστρεψαν και πάλι στις προπονήσεις προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οπως έγινε γνωστό από την περασμένη εβδομάδα και μετά τις μαζικές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα ακόμη έξι, η Νίκη Βόλου διαθέτει στο δυναμικό της μόλις 15 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους διαθέσιμοι για την Κυριακή στην Κατερίνη θα είναι οι 14, μιας και ο Φίλιππος Σκοπελίτης θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την κόκκινη που είχε δεχθεί στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Παράλληλα αμφίβολος είναι ο Χρήστος Χολέβας, μιας και ο Βολιώτης αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από έναν τραυματισμό.

Μετά το μαντίλι που κούνησαν οι Μπαλαράμπε, Νοριέγα, Παπουρτζής παρελθόν αποτέλεσαν και οι Παπαδόπουλους, Μπιτσάκος, Κανελλόπουλος, Κοτίτσας, Βρονταράς, όπως και ο Ιβανίδης, έπειτα από επιθυμία του ίδιου.

Πλέον στο ρόστερ των κυανόλευκων έχουν απομείνει μόλις 15 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι: Οι τερματοφύλακες: Στούκας, Σταμέλος, οι αμυντικοί: Αλεξανδρής, Τσορμπαντζής, Χολέβας, Ναουμίδης, Αναστασίου, οι μέσοι: Μέτσε, Κόλα, Κυπτίου, Βέργος, Ιορδανίδης και οι επιθετικοί Ελευθεριάδης, Σκοπελίτης και Ματθαίου.

Χωρίς Ταταρίδη – Τσιούνη η Πύδνα

Οι παίκτες του Αποστόλη Στύλου δείχνουν ευδιάθετοι μετά το τριήμερο ρεπό που τους δόθηκε κι αυτό κάνει τον Κατερινιώτη τεχνικό να αισιοδοξεί στη συνέχεια τόσο για το παιχνίδι της Κυριακής:«Μετά το 3ήμερο ρεπό που δόθηκε λόγω των εορτών του Πάσχα, τα παιδιά γύρισαν σε πολύ καλή κατάσταση και με «γεμάτες» τις «μπαταρίες» τους. Αυτό καταδεικνύει η διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις μετά το ρεπό. Εχουμε μπει ήδη σε διαδικασία προετοιμασίας για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και είμαι στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίζω μόνο δύο προβλήματα, αυτά των τραυματιών τον τελευταίο καιρό Ταταρίδη και Τσιούνη. Η διάθεση την οποία επιδεικνύουν οι παίκτες μου, μου δίνει το δικαίωμα να πω ότι θα πετύχουμε τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια που απέμειναν για το τέλος της φετινής περιόδου.

Ο μεγάλος στόχος παραμένει ο τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και η κατάκτηση του τροπαίου αλλά υπάρχει η ωριμότητα να δούμε με την ανάλογη σοβαρότητα τα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, τα οποία θα μας βοηθήσουν να μείνουμε σε καλό αγωνιστικό ρυθμό μέχρι το μεγάλο αυτό για τον σύλλογο παιχνίδι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου