ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με Ξηροφώτο, αλλά χωρίς επτά

με-ξηροφώτο-αλλά-χωρίς-επτά-17411

Ο 41χρονος πρώην προπονητής του Πυράσου θα συνεχίσει στη Νίκη Βόλου, από την οποία υπάρχουν και ηχηρές αποχωρήσεις

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις για την ομάδα της Νίκης Βόλου λίγα 24ωρα μετά την αγχωτική νίκη με 3-2 επί του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Συγκεκριμένα νέος προπονητής του συλλόγου ανέλαβε ο Στέφανος Ξηροφώτος, όπως είχε γράψει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ από τις 14 Απριλίου και μία μέρα μετά την αποχώρησήτου από τον Πύρασο. Στον πάγκο μαζί με τον ανερχόμενοπροπονητή, ο οποίος είχε αφήσει θετικότατα δείγματα με την παρουσία του σε όποια ομάδα εργάστηκε θα βρίσκεται ο γυμναστής, Αργύρης Παλάσκας, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων ανέλαβε ο Χρήστος Κοντοβάς.

Ο 41χρονος Στέφανος Ξηροφώτος ανέλαβε την περίοδο 2014-15 την ομάδα του Πυράσου στη Γ’ Εθνική και κάθισε στον πάγκο της σε 49 αγώνες, μετρώντας 16 νίκες, 16 ισοπαλίες και 17 ήττες. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε ΑΕ Διμηνίου, Σαρακηνό, Ηρακλή.

Από εκεί και πέρα παρελθόν αποτελούν ο γυμναστής Ηλίας Σορώκος, το μέλος της επιτροπής ποδοσφαίρου Δημήτρης Γκόλιας, ενώ το ίδιο θα γίνει με πέντε ποδοσφαιριστές, αφού την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν οι Σπύρος Βρονταράς, Ευθύμης Κοτίτσας, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Αλέξανδρος Μπιτσάκος και Χρήστος Κανελλόπουλος, λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση και του Αρη Παπουρτζή.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και σήμερα Μ. Τετάρτη και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση, μιας και ο επόμενος προγραμματισμένος αγώνας είναι για τις 8 Μαΐου με την Πύδνα Κίτρους, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να μετατεθεί για τις 11 του ίδιου μήνα, καθώς η ομάδα της Κατερίνης θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Γκόλιας: «Μεγάλη τιμή»

Με γραπτή του ανακοίνωση το μέλος της Διοικούσας επιτροπής της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Γκόλιας, έκανε γνωστή την παραίτησή του αναφέροντας: «Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμώ να γνωστοποιήσω στο Δ.Σ. του Συλλόγου, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας την παραίτησή μου από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου για προσωπικούς λόγους.

Τους ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της ομάδας από ιδρύσεως της, στην οποία είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στα κοινά της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, την οποία που ακολουθώ πιστά εδώ και τέσσερις δεκαετίες και αποτελούσε για μένα ως σήμερα τρόπο ζωής. Σε όλο αυτό το διάστημα της ενασχόλησης μου λειτούργησα με υπευθυνότητα, έχοντας ως μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Παραμένω στον Σύλλογο ως απλό μέλος του Δ.Σ., τιμώντας με αυτό τον τρόπο όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους στις περσινές εκλογές».

Παράλληλα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο γυμναστής Ηλίας Σορώκος, ο οποίος είχε καθίσει στον πάγκο της ομάδας μετά την αποχώρηση του προπονητή Κώστα Βελιτζέλου, αποτέλεσε και ο ίδιος παρελθόν από τους κυανόλευκους.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ο κ. Ηλίας Σορώκος, ο οποίος ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε αποδεκτή.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου