ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Επέστρεψε για τον Αχιλλέα

επέστρεψε-για-τον-αχιλλέα-22127

Στις 5 μ.μ. η σέντρα του κυριακάτικου αγώνα για τη Νίκη Βόλου

Με μισή ώρα διαφορά θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής για την ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία μετά το ρεπό της 31ης αγωνιστικής επέστρεψε στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Μετά από μία εβδομάδα συγκρούσεων και δηλώσεων οι κυανόλευκοι θα αγωνιστούν κανονικά την ερχόμενη Κυριακή έχοντας την ευκαιρία τις τελευταίες ημέρες για ξεκούραση αλλά και για να αποφορτιστούν μετά τα όσα ακολούθησαν με το Θεσπρωτό.

Οι τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Φαρκαδόνα και στη συνέχεια με Αχέροντα Καναλακίου και Θεσπρωτό, δεν ήταν και το καλύτερο γιατρικό στις πληγές των κυανόλευκων, που αναζητούν ένα φινάλε όσο γίνεται με περισσότερη αξιοπρέπεια.

Παίκτες και τεχνικό τιμ συνεχίζουν τη δουλειά περιμένοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων του συλλόγου, οι οποίοι σε ακόμη μία κρίσιμη καμπή καλούνται να βάλουν πλάτη και να ενισχύσουν οικονομικά το ποδοσφαιρικό τμήμα, είτε μέσω της αγοράς ενός εισιτηρίου των 5 ευρώ, είτε και μέσω της καμπάνιας στήριξης, που έχει προωθήσει η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου.

Μετά την αποχώρηση του Μπαλαράμπε κάποια άλλη δεν υπήρχε κάτι τέτοιο όμως δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις για αποδέσμευση ποδοσφαιριστών, όπως έγινε και με την περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού.

Μισή ώρα αργότερα η Γ’ Εθνική

Μισή ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τα ματς της Γ’ Εθνικής το Σαββατοκύριακο. Η διοργανώτρια αρχή με απόφασή της ανακοίνωσε ότι τα τρία εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος θα ξεκινούν στις 5 μ.μ. Ετσι μετά την 31η αγωνιστική οι κυανόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στην ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, η οποία καίγεται για τη σωτηρία. Στη συνέχεια και για την 1η Μαΐου αγωνιστική δράση δεν θα υπάρξει λόγω της γιορτής του Πάσχα και η συνέχεια θα δοθεί με αντίπαλο την Πύδνα Κίτρους στις 8 Μαΐου. Η αυλαία της φετινής περιόδου θα πέσει στα μέσα Μαΐου και στις 15 του μηνός με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο Π. Μαγουλάς.

Γ.Σ. μετά τις 15 Μαΐου

Ενα από τα σημαντικότερα στοιχήματα της φετινής χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα η εκκαθάριση της κυανόλευκης ΠΑΕ, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες και εφόσον το δικαστήριο ανάψει το πράσινο φως για τους εκκαθαριστές, που πρότεινε η πλευρά της Νίκης Βόλου και η νομική της υπηρεσία. Τόσο το θέμα αυτό όσο και όλα τα υπόλοιπα θα τεθούν επί τάπητος στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιηθεί μετά τις 15 Μαΐου, όταν και θα έχει πέσει η αυλαία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου