ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λιγότεροι… με ελπίδες

λιγότεροι-με-ελπίδες-14238

Μειώθηκε το ρόστερ της Νίκης Βόλου αλλά και η διαφορά από την 2η θέση

Με λιγότερους παίκτες αλλά με μειωμένη τη διαφορά από την 2η θέση, με νέο προπονητή και με ελπίδες να κλείσει όσο καλύτερα τη χρονιά θα επανέλθει η Νίκη Βόλου για να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στους δύο αγώνες που απομένουν…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μπορεί στο ξεκίνημα η Νίκη να είχε το πιο μεγάλο ρόστερ αλλά το τελευταίο διάστημα ήρθαν πολλές ανακατατάξεις και έμεινε με 15 παίκτες!

Οι εξελίξεις που σημειώθηκαν στο εσωτερικό της ομάδας δεν αφορούσαν άλλωστε μόνο το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου.

Μετά την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή Θάνου Θεοδώρου, του γυμναστή Ηλία Σορώκου, που είχε αναλάβει και χρέη πρώτου προπονητή, αλλά και του μέλους της επιτροπής ποδοσφαίρου, Δημήτρη Γκόλια, έξι παίκτες των «κυανόλευκων» μάζεψαν τα πράγματά τους.

Τα βήματα των Σαντίκ Μπαλαράμπε, Χεράρδο Νοριέγα και Αρη Παπουρτζή, που είχαν προηγηθεί, ακολούθησαν λοιπόν οι Χρήστος Κανελλόπουλος, Αλέξανδρος Μπιτσάκος, Σπύρος Βρονταράς, Ευθύμης Κοτίτσας, Θοδωρής Παπαδόπουλος και Δαυίδ Ιβανίδης, οι οποίοι δεν είναι κάτοικοι Βόλου, ενώ δεν αποκλείεται να συνεχιστούν οι αποχωρήσεις από το ρόστερ.

Ετσι ενώ το ρόστερ αδειάζει και ο νέος προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος έχει όρεξη, πάθος αλλά περιορισμένες λύσεις, η κερδισμένη ένσταση της Νίκης για το ματς με την Φαρκαδόνα έφερε τη βολιώτικη ομάδα δύο βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Καραϊσκάκη, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ετσι στη Νίκη θα επιδιώξουν το απόλυτο στα εναπομείναντα παιχνίδια με Πύδνα στην Πιερία και Οικονόμο Τσαριτσάνης στη Νέα Ιωνία ώστε σε περίπτωση απώλειας τριών βαθμών από την ομάδα της Αρτας να τερματίσουν ένα σκαλί πιο πάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Οι Αρτινοί που έχασαν τις ελπίδες τους από την ήττα από τον Αιγινιακό στην έδρα τους… στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια αγωνίζονται με Δωτιέα εντός και Ρήγα στο Βελεστίνο.

Ο επόμενος αντίπαλος της Νίκης, η ομάδα του Κίτρους έχει και τελικό κυπέλλου με τον Ιάλυσο που θα γίνει στο Περιστέρι (τελικά στις 21/5) και έτσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά στις 8 Μαΐου. Μετά το παιχνίδι στην Κατερίνη η αυλαία για την ομάδα της Νίκης Βόλου θα πέσει στις 15 Μαΐου

Φιλικό παλαιμάχων Νίκης, Ηρακλή και Δάφνης

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 29/4 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Δάφνης, του Ηρακλή και της Νίκης Βόλου στο Βασδέκειο Στάδιο Νέας Ιωνίας στις 11 π.μ. Καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Δάφνης που επιθυμούν να αγωνισθούν να βρίσκονται στο Βασδέκειο στις 10.30 π.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου