ΤΟΠΙΚΑ

Δεν συμπλήρωσαν τα φύλλα αξιολόγησης οι προϊστάμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

δεν-συμπλήρωσαν-τα-φύλλα-αξιολόγησης-81198

Καθολική είναι η συμμετοχή των προϊσταμένων Τμημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου στην αποχή από την αξιολόγηση με το μέτρο της ποσόστωσης.

Ολοι οι προϊστάμενοι, όπως ενημέρωσε χθες ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Γιάννης Γιαννακός, δήλωσαν ότι δεν παίρνουν μέρος σε οποιαδήποτε διαδικασία που σχετίζεται με την αξιολόγηση σε κάθε στάδιο και συμμετέχουν στην απεργία – αποχή που κήρυξε στις 22 Σεπτεμβρίου η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων σε Δημόσια Νοσοκομεία.

Αμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα που απηύθυνε την προηγούμενη εβδομάδα ο Σύλλογος στους προϊσταμένους των Τμημάτων να μην προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της αξιολόγησης, καθώς καλύπτονται από την αποχή της ΠΟΕΔΗΝ.

Οι εργαζόμενοι στο Αχιλλοπούλειο δεν συμπλήρωσαν τα φύλλα αξιολόγησης αν και στις 15 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου, άρχισε να τρέχει η ημερομηνία.

Στο μεταξύ ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου συμμετέχει στην πανυγειονομική πανελλαδική απεργία που κήρυξε για αύριο Πέμπτη 2 Οκτωβρίου η ΠΟΕΔΗΝ.

Η κατάργηση της αξιολόγησης, η δημιουργία ενός δημόσιου συστήματος Υγείας με δωρεάν και καθολική πρόσβαση, η επαρκής χρηματοδότηση και οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, η ανάκτηση των μισθολογικών απωλειών και η κατάργηση της ΕΣΑΝ Α. Ε. είναι τα αιτήματα που βάζει ο κινητοποιούμενος ο κλάδος.

Στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στην πανελλαδική συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Υγείας θα μεταβεί όπως ενημέρωσε ο κ. Γιαννακός και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο ίδιος σημείωσε ότι θα δοθεί στο υπουργείο επιστολή με τα αιτήματα των εργαζομένων στο Αχιλλοπούλειο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου