ΤΟΠΙΚΑ

Στον Βόλο σήμερα Ξανθός και Βαρδαρός

στον-βόλο-σήμερα-ξανθός-και-βαρδαρός-432477

Περιοδεία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε υγειονομικές μονάδες

Στον Βόλο θα βρίσκονται σήμερα Πέμπτη ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην γενικός γραμματέας Υγείας Σταμάτης Βαρδαρός. Θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με υγειονομικούς στη Μαγνησία. Ειδικότερα, στις 11 π.μ. θα έχουν συνάντηση με υγειονομικούς στο Κ.Υ. Βόλου, ενώ στις 12 θα συναντηθούν με τη διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και τους συλλόγους ιατρών και εργαζόμενων. Με το τέλος τις επίσκεψης θα κάνουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούν την ΤΟΜΥ Ιωλκού στη 1:30 μ.μ. συνοδευόμενοι από τους βουλευτές Μαγνησίας Αλ. Μεϊκόπουλο και Κ. Παπανάτσιου. Επίσης θα συμμετάσχουν, μαζί με τον καθηγητή Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Κώστα Γουργουλιάνη, στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την Οργάνωση Μελών Νέας Ιωνίας στις 20:00 στον προαύλειο χώρο του Μεταξουργείου στη Ν. Ιωνία.

Οπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, «ο Στον Βόλο σήμερα Ξανθός και Βαρδαρός Περιοδεία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε υγειονομικές μονάδες Ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο πρώην γ.γ. του υπουργείου Υγείας Στ. Βαρδαρός θα περιοδεύσουν σήμερα στον Βόλο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία συνεχίζει να διεκδικεί τα αυτονόητα, παρά την εμμονική άρνηση της ΝΔ, ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ, θέσπιση των απαραίτητων μέτρων δημόσιας υγείας σε χώρους δουλειάς, μέσα μεταφοράς και σχολεία, άρση των αμφιβολιών όσων πολιτών δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί και τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού και ακύρωση των κυβερνητικών σχεδιασμών για κλείσιμο ή συγχώνευση νοσοκομείων και κλινικών, καθώς και για την ακύρωση των σχεδίων για αναστολές και απολύσεις προσωπικού».

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας από τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στο fb: https://www.facebook.com/ syrizamagnisias.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου