ΤΟΠΙΚΑ

Πεζόδρομος η παραλιακή στην Κ. Γατζέα κάθε Παρασκευή & Σάββατο

πεζόδρομος-η-παραλιακή-στην-κ-γατζέα-κ-415191

Στην πεζοδρόμηση της παραλιακής οδού στην Κάτω Γατζέα, προχώρησε από προχθές Παρασκευή ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, θέτοντας για τέταρτη συνεχή χρονιά κυκλοφορικές ρυθμίσεις στον πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από τις 9 μ.μ. μέχρι τη μία μετά τα μεσάνυχτα η παραλιακή οδός θα είναι κλειστή για όλα τα οχήματα. Ανάλογα με την κίνηση θα εξεταστεί αν χρειάζεται η επέκταση του μέτρου και σε άλλες ημέρες μέχρι το τέλος της θερινής περιόδου.

Το μέτρο της πεζοδρόμησης της παραλιακής οδού έχει αγκαλιαστεί από κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής αλλά και τους επαγγελματίες. Η επίσκεψη και διασκέδαση στον πανέμορφο παραθαλάσσιο οικισμό της Κάτω Γατζέας, γίνεται πιο ελκυστική όταν η παραλιακή οδός διατίθεται μόνο στους πεζούς.

Χωρίς θορύβους και ρύπανση από διερχόμενα οχήματα και με απόλυτη ασφάλεια, οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής απολαμβάνουν τους βραδινούς περιπάτους και τη διασκέδαση στα καταστήματα της περιοχής και από την κίνηση που θα καταγράφεται, θα εξαρτηθεί η περίοδος επέκτασης του μέτρου.

Για την καλύτερη αποδοχή του μέτρου και τη λειτουργικότητά τους, ο Δήμος Νοτίου Πηλίου έχει διαμορφώσει δύο υπαίθριους χώρους δωρεάν στάθμευσης, ο πρώτος δίπλα στον Ι.Ν. Τιμίου Σταυρού, δηλαδή στην πρώτη είσοδο – έξοδο της Κ. Γατζέας του επαρχιακού δικτύου Βόλος – Τσαγκαράδα (νότιος άξονας) και ο δεύτερος χώρος, επίσης με σήμανση, σε οικόπεδο στην αρχή της παραλιακής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου