ΤΟΠΙΚΑ

Αυτεπάγγελτη προκαταρκτική εξέταση για τον 52χρονο ΑμεΑ μετά το δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ

αυτεπάγγελτη-προκαταρκτική-εξέταση-988349

Τον γύρο της Ελλάδας κάνει σήμερα το πρωτοσέλιδο του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ για το οπαδικό επεισόδιο με θύμα έναν 52χρονο άνδρα με κινητικά προβλήματα.

Μετά το αποκλειστικό δημοσίευμα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ο εισαγγελέας διέταξε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική εξέταση, ώστε να διερευνηθεί η καταγγελία στην οποία προχώρησε ο 52χρονος ΑμεΑ, που χθες το μεσημέρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα φιλάθλων έταιρης ομάδας επειδή φορούσε μπλούζα του Ολυμπιακού Βόλου.

Σήμερα, ο 52χρονος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του μετέβη στην Εισαγγελία Βόλου για να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος φέρεται να έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τρία άτομα, στην Τάκη Οικονομάκη, λίγο πριν τη συμβολή με την οδό Ιωλκού, μέρα μεσημέρι. Οι φερόμενοι ως δράστες, όπως καταγγέλλει ο 52χρονος, μόλις τον είδαν να φοράει τη μπλούζα τοπικής ομάδας άρχισαν να τον βρίζουν.

«Φορούσα μπλούζα του Ολυμπιακού Βόλου. Μόλις με είδαν με έπιασαν από τον λαιμό, μου έσκισαν τη μπλούζα, με πέταξαν σε ένα κάδο και στη συνέχεια με απώθησαν κάτω στο οδόστρωμα και άρχισαν να με χτυπούν αλύπητα. Με κλωτσούσαν σ’ όλο μου το σώμα. Ούρλιαζα από τον πόνο και άρχισα να καλώ σε βοήθεια. Οι μαγαζάτορες από τα γύρω καταστήματα βγήκαν έξω και άρχισαν να τους μαλώνουν. Πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και είδα άνδρες της ΔΙΑΣ και της Δημοτικής Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο. Ευτυχώς, γιατί θα με σκότωναν αν συνέχιζαν να με χτυπάνε», περιέγραψε τρομαγμένος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου