ΤΟΠΙΚΑ

Κινούμενος τρόμος 52χρονος που επιτίθεται σε γυναίκες στον Βόλο

κινούμενος-τρόμος-52χρονος-που-επιτίθε-970532

Σειρά κατηγοριών απαγγέλθηκαν σε βάρος του από την Εισαγγελία

Κόντεψε να «σπάσει η καρδιά» από τον φόβο μιας νεαρής γυναίκας που τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στη συμβολή των οδών Ερμού με Κ. Καρτάλη, είδε μπροστά της έναν άντρα να απειλεί να την χτυπήσει με την ζώνη του και να την βρίζει χυδαία.

Η 22χρονη τρόμαξε όταν την πλησίασε ο 52χρονος κρατώντας στο χέρι του μια λουρίδα και της φώναζε να σταματήσει, βρίζοντάς την. Αρχισε να τρέχει χωρίς σταματημό, μέχρι που έφτασε στην περιοχή της Μεταμόρφωσης και μαζί με έναν φίλο της κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν συνελήφθη ο 52χρονος διαπιστώθηκε πως ήταν το ίδιο πρόσωπο, για το οποίο η αστυνομία είχε δεχθεί τρεις ώρες νωρίτερα καταγγελία. Μια νεαρή επίσης γυναίκα είχε καταγγείλει πως στην περιοχή μεταξύ Π. Μελά και Ιωλκού κυκλοφορούσε ένα επικίνδυνο άτομο. Κινούμενη με το ποδήλατο ο 52χρονος της έκοψε τον δρόμο και την χτύπησε με το χέρι του στο αριστερό αυτί.

Στο μεταξύ, στο πρόσωπό του αναγνώρισε τον άντρα που την είχε εξυβρίσει πριν από επτά μήνες, όταν τυχαία διασταυρώθηκε μαζί του στον δρόμο.

Η κοπέλα έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, που τον αναζήτησε και τελικά τον συνέλαβε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μετά την δεύτερη αναφορά εναντίον του.

Ο 52χρονος αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες: Απειλή με επιλογή θύματος λόγω φύλου, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, παράνομη οπλοφορία αντικειμένου που είναι πρόσφορο για επίθεση, επικίνδυνη σωματική βλάβη και εξύβριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου