ΤΟΠΙΚΑ

Υπέστη ανακοπή στο κτήμα του

υπέστη-ανακοπή-στο-κτήμα-του-9716

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες σε ηλικία 58 χρόνων, ο Πασχάλης Μωραΐτης, λίγους μήνες αφότου κατέθεσε τα χαρτιά του για να συνταξιοδοτηθεί.

Ο Πασχάλης Μωραΐτης διατέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας στο ΕΚΒ και μέλος της Διοίκησης των Εργαζομένων στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Τον άτυχο 58χρονο βρήκε νεκρό η αγαπημένη του κόρη Ένυ στο κτήμα του στην περιοχή Φυτόκου όπου είχε πάει. Πιθανότατα αισθάνθηκε αδιαθεσία , έχασε τις αισθήσεις του και απεβίωσε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς εάν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα εξακριβωθούν μετά την νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει στη Λάρισα.

Ο Πασχάλης Μωραΐτης κατάγονταν από τα Κανάλια, ήταν ένας από τους πιο γνωστούς συνδικαλιστές στο χώρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ όπου εργάζονταν από το 1980 μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο που κατέθεσε τα χαρτιά του για να συνταξιοδοτηθεί.

Από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι και τον Νοέμβριο που πραγματοποιήθηκε το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του ΕΚΒ διατέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας του ΕΚΒ με την παράταξη της Αυτόνομης Παρέμβασης. Ήταν ιδιαίτερα μαχητικός και αγαπητός στους συναδέλφους του αλλά και στους συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων.

Το άγγελμα του θανάτου του χθες το απόγευμα σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους και φίλους του ενώ οι οικείοι του έχουν υποστεί σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του καθώς επρόκειτο για ένα πολύ ζωντανό άνθρωπο που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Κατέλειπε σύζυγο και δύο παιδιά. Μία κόρη την Ένυ δημοσιογράφο στον ΑΝΤΕΝΝΑ και έναν υιό το Δημήτρη που εργάζεται σε συνεργείο. Ψήφισμα για το θάνατό του εξέδωσε χθες το απόγευμα η Διοίκηση του ΕΚΒ.

Ο «Τ» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου