ΤΟΠΙΚΑ

Μέχρι τα Χριστούγεννα στην αγορά η κάρτα επιβράβευσης καταναλωτών

μέχρι-τα-χριστούγεννα-στην-αγορά-η-κάρ-9683

Πόντοι ίσον εκπτώσεις για τους καταναλωτές. Ετσι θα λειτουργεί το σύστημα Κάρτας Επιβράβευσης Καταναλωτών, το οποίο προωθείται από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, με στόχο η κάρτα να διατεθεί στους καταναλωτές μέσα στην περίοδο των Χριστουγέννων. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες, από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου, έγινε η αναδοχή της υλοποίησης της κάρτας σε εταιρεία.

Αρχικός στόχος του Εμπορικού Συλλόγου είναι να συμμετέχουν τουλάχιστον 50 επιχειρήσεις μέλη του Συλλόγου και στη συνέχεια να ενταχθούν στη δράση όλες οι τοπικές επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, με μοναδικό στόχο το κέρδος των καταναλωτών, μέσω των εκπτώσεων που θα επιτυγχάνουν από την εξαργύρωση των πόντων.

Ειδικότερα οι βολιώτικες επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στο «Σύστημα Επιβράβευσης Πελατών» θα προσφέρουν στους καταναλωτές εκπτώσεις και πραγματικές τιμές. Οι καταναλωτές μέσα από τους πόντους που θα συγκεντρώνουν θα απολαμβάνουν προνόμια, κυρίως στις τιμές των προϊόντων.

«Ελπίζουμε μέχρι τα Χριστούγεννα ή το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου μαζί με τις εκπτώσεις να διατεθεί στους καταναλωτές η Κάρτα Επιβράβευσης Καταναλωτών. Μέσα από τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου θα ενισχύσουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και θα διευκολύνουμε τους καταναλωτές», τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Κώστας Τσέλιος.

Εξάλλου, όπως διευκρίνισε ο ίδιος: «η δημιουργία Συστήματος Επιβράβευσης Πελατών» θα αφορά αποκλειστικά τις βολιώτικες επιχειρήσεις – μέλη του Συλλόγου, προσθέτοντας ότι στόχος του συστήματος είναι η υποστήριξη των σχέσεων καταναλωτών και καταστημάτων και αυτά με τη σειρά τους να ανταποδώσουν έμπρακτα την υποστήριξη αυτή.

Το εγχείρημα, όπως επισήμανε ο κ. Τσέλιος, αρχικά θα εφαρμοστεί πειραματικά και θα προσφέρονται εκπτώσεις στους καταναλωτές, ωστόσο στόχος του Συλλόγου είναι μελλοντικά να προσφέρονται και διάφορα άλλα προνόμια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου