ΤΟΠΙΚΑ

Δολιοφθορές στο Κολυμβητήριο Βόλου καταγγέλλει ο Γ. Βλιώρας

δολιοφθορές-στο-κολυμβητήριο-βόλου-κ-952558

Αγνωστοι φράζουν με πλαστικά μπουκαλάκια νερό το κεντρικό σιφόνι και πλημμυρίζουν τα αποδυτήρια- Επί τρεις ημέρες η ίδια τακτική

Σε… πισίνα μετατρέπονται επί τρεις συνεχόμενες ημέρες τα αποδυτήρια στο Κολυμβητήριο του Βόλου. Βγαίνοντας από τις κανονικές πισίνες και προσερχόμενοι στα αποδυτήρια για να κάνουν ντουζ και να αλλάξουν, οι μικροί αθλητές «βουτούν» σε μία διαφορετική… πισίνα και ο κίνδυνος ατυχημάτων είναι μεγάλος, φαίνεται όμως να τον αγνοούν επιτήδειοι που φέρονται να ευθύνονται για τα πλημμυρισμένα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Γιώργο Βλιώρα, τα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου Βόλου, πλημμυρίζουν καθημερινά από την περασμένη Δευτέρα. Το πρόβλημα δε, εμφανίζεται σε συγκεκριμένες ώρες μεταξύ τέσσερις και έξι το απόγευμα. «Αυτό δεν είναι τυχαίο. Και τυχαίο δεν είναι ότι το πρόβλημα είναι το ίδιο. Βρίσκουμε στο κεντρικό σιφόνι σφηνωμένα πλαστικά μπουκάλια νερού!», αναφέρει ο κ. Βλιώρας καταγγέλλοντας δολιοφθορές από αγνώστους.

Από τη Δευτέρα, συνεργεία απόφραξης κατοικοεδρεύουν νωρίς το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου για να ξεβουλώνουν από πλαστικά μπουκάλια το σιφόνι και να γίνεται σωστά η απορροή των νερών χωρίς να πλημμυρίζουν τα αποδυτήρια.

Για την κατάσταση υπάρχουν αντιδράσεις γονέων που βλέπουν τα παιδιά τους να κινδυνεύουν να γλιστρήσουν, να πέσουν και να τραυματιστούν μετά την προπόνηση, επειδή κάποιοι φροντίζουν να δημιουργούν πρόβλημα στις υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Κάποιοι κατήγγειλαν τον Δήμο Βόλου για εγκατάλειψη του κολυμβητηρίου, γεγονός που ο κ. Βλιώρας διαψεύδει κατηγορηματικά. Δίνει στη δημοσιότητα τα ευρήματα του συνεργείου απόφραξης και υπογραμμίζει την τιτάνια προσπάθεια που έχει γίνει προκειμένου ακόμη και εν μέσω ενεργειακής κρίσης τα δύο κολυμβητήρια να συνεχίσουν να λειτουργούν.

«Τόσα χρόνια κρατάμε ανοιχτά και τα δύο κολυμβητήρια και μάλιστα σε δύσκολες συνθήκες. Προκαλώ όποιον θέλει να γυρίσει σε όλη την επαρχία για να διαπιστώσει ότι σε κανέναν δήμο δεν υπάρχουν πισίνες όπως στον Βόλο. Τυχαία ήρθαν πρωταθλητές στην πόλη για την προετοιμασία τους;», η πρόκληση από πλευράς του κ. Βλιώρα που όπως επισημαίνει όταν παρουσιάζονται προβλήματα, ο οργανισμός είναι πάνω από αυτά για να δίνει λύσεις.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου