ΤΟΠΙΚΑ

Διήμερο εκδηλώσεων στον Βόλο

διήμερο-εκδηλώσεων-στον-βόλο-952525

Ιωνικοί Αγώνες Κολύμβησης και 4η συνάντηση Παιδικών Ομάδων Παραδοσιακών Χορών, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Πιο αναλυτικά στις 27 και 28 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Βόλου οι Ιωνικοί αγώνες κολύμβησης για 25η χρονιά. Είναι αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας και γίνονται με την έγκριση της Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες απευθύνονται σε αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης από 9 έως 12 ετών, με τις επιδόσεις που επιτυγχάνονται στους αγώνες αυτούς να προσμετρούνται ως επίσημες στην επετηρίδα της Ομοσπονδίας.

Στις 28 Μαΐου 2023 με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βόλου «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» Αγίας Αικατερίνης, θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίας Αικατερίνης στην περιοχή Χρυσοχοΐδη στο Βόλο η 4η Συνάντηση παιδικών ομάδων παραδοσιακών χορών.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν χορευτικές ομάδες από τη Μαγνησία και άλλες περιοχές της χώρας μας ενώ η εκδήλωση θα δώσει την ευκαιρία για ποιοτική ψυχαγωγία τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες της περιοχής συμβάλλοντας παράλληλα στην προβολή και διατήρηση των εθίμων και των παραδόσεων του τόπου μας, ιδιαίτερα στα παιδιά. Στην εκδήλωση η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε. Μαγνησίας με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βόλου «ΔΙΑΔΡΟΜΗ» Αγίας Αικατερίνης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου