ΤΟΠΙΚΑ

Πάνω από 8.000 κόσμος στο ΜηχΜηχ – Δεκάδες περιστατικά στο νοσοκομείο

πάνω-από-8-000-κόσμος-στο-μηχμηχ-δεκάδες-952395

Για παραπάνω από 10.000 φοιτητές, και όχι μόνο, κάνουν λόγο οι διοργανωτές του θρυλικού και πλέον παραδοσιακού πάρτι των ΜηχΜηχ (Μηχανολόγων Μηχανικών) που πραγματοποιήθηκε χθες στον Βόλο.

Για ακόμη μία χρονιά οι εγκαταστάσεις στο Πεδίον του Αρεως γέμισαν από χιλιάδες νέους και νέες, μαθητές, φοιτητές και εργαζόμενους που διασκέδασαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το πάρτι- θεσμός για την πόλη του Βόλου, φιλοξένησε και επισκέπτες από άλλες πόλεις της χώρας, με λεωφορεία και ιδιωτικά αυτοκίνητα. Χιλιάδες φοιτητές ήλθαν στον Βόλο από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Λαμία, Κοζάνη και Τρίκαλα.

Από νωρίς χθες το απόγευμα, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, αλλά και Πυροσβεστική ήταν επί ποδός για να διαχειριστούν τα δεκάδες περιστατικά. Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου είχε τεθεί σε αυξημένη ετοιμότητα για να αντιμετωπίσει τα περιστατικά μέθης και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ με 6 διασώστες ήταν σε επιφυλακή για τη μεταφορά μεθυσμένων νέων στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερα από 80 περιστατικά έφτασαν στο Νοσοκομείο του Βόλου σε κατάσταση μέθης, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροτραυματισμοί.

Δείτε φωτογραφίες

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου