ΤΟΠΙΚΑ

Δύσκολες ώρες για την Αίγλη Δημόγλου

δύσκολες-ώρες-για-την-αίγλη-δημόγλου-952355

Επείγουσα έκκληση για αίμα απευθύνει η ΔΑΣ – ΟΤΑ- Είναι διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση

Δύσκολες ώρες για την προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Αίγλη Δημόγλου, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η παράταξη ΔΑΣ ΟΤΑ, η Αίγλη Δημόγλου πάσχει από αυτοάνοση θρομβοπενική πορφύρα (νόσο Μόσχοβιτς) και βρίσκεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η ΔΑΣ ΟΤΑ απευθύνει επείγουσα έκκληση για αίμα. Υπάρχει άμεση και επείγουσα ανάγκη για αίμα (χρειάζονται τουλάχιστον 180 φιάλες αίματος).

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους στις υπηρεσίες των Δήμων της Μαγνησίας, αλλά και γενικότερα τους εργαζόμενους της περιοχής μας, που είναι σε θέση να δώσουν αίμα να το κάνουν άμεσα («Για Αγλαΐα Δημόγλου του Ευαγγέλου, Ο+, νόσος Μόσχοβιτς»). Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εκλεγμένους της ΔΑΣ-ΟΤΑ Μαγνησίας, όπως και με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου Γιάννη Κουτή (τηλ. 6976308203)», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου