ΤΟΠΙΚΑ

Αφαντοι οι δράστες της επίθεσης σε ΑΤΜ στην Αγριά

αφαντοι-οι-δράστες-της-επίθεσης-σε-ατμ-943069

Ψάχνουν τα ίχνη… του κλεμμένου αυτοκινήτου

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο, στα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού και στο βιντεοληπτικό υλικό που έχει ληφθεί από το ΑΤΜ και το αρτοποιείο- ζαχαροπλαστείο, αναζητούν τα ίχνη των τεσσάρων δραστών που ανατίναξαν το ΑΤΜ στην Αγριά, αρπάζοντας ποσό πάνω από 100.000 ευρώ.

Το ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας συνεχίζεται προς όλες τις κατευθύνσεις, ωστόσο οι δράστες ακόμη παραμένουν άφαντοι.

Οι δράστες, που πιθανολογείται ότι ήταν τέσσερις, όπως όλα δείχνουν προσέγγισαν το κατάστημα στο οποίο βρίσκεται το ΑΤΜ και ήταν κλειστό εκείνη την ώρα, με κλεμμένο αυτοκίνητο. Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες παρακολουθούσαν μέρες την περιοχή, είχαν ασφαλή εικόνα του χώρου, για αυτό και αποφάσισαν να χτυπήσουν, ώρα που το αρτοποιείο θα ήταν κλειστό, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους,

Οι τρεις βγήκαν και αφού παραβίασαν την πόρτα «εισέβαλαν» στο αρτοποιείο που βρισκόταν το μηχάνημα, με καλυμμένα χαρακτηριστικά και τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό στο ΑΤΜ, για να το παραβιάσουν και να μην προκληθεί ζημιά στον γύρω χώρο.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι καταστράφηκε μικρό χρηματικό ποσό, περίπου 5.000 ευρώ, ενώ στις κασετίνες υπήρχαν πάνω από 100.000 ευρώ τα οποία άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή.

Στον χώρο εντοπίστηκαν υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, ενώ συγκεντρώθηκε βιντεοληπτικό υλικό που επεξεργάζεται η Αστυνομία, προκειμένου να οδηγηθεί στην ταυτότητα των δραστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου