ΤΟΠΙΚΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες της έκρηξης σε ΑΤΜ

ανθρωποκυνηγητό-για-τους-δράστες-της-942188

«Εγιναν καπνός με πάνω από 100.000 ευρώ»

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει από το πρωί η Αστυνομία για τον έγκαιρο εντοπισμό των δραστών που σήμερα τα ξημερώματα, γύρω στις 3:30, ανατίναξαν ΑΤΜ στην περιοχή της Αγριάς.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το ΑΤΜ ήταν «φορτωμένο», καθώς χθες το πρωί το είχαν εφοδιάσει με χρήματα. Οι δράστες, που πιθανολογείται ότι ήταν τρεις στον αριθμό, μετά από καλά σχεδιασμένες κινήσεις κατάφεραν να αποσπάσουν ποσό άνω των 100.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα με τους κατοίκους να ξυπνάνε από τον εκκωφαντικό θόρυβο. Από την έκρηξη σημειώθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές τόσο στο ΑΤΜ όσο και στο κατάστημα που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Τα παράθυρα του καταστήματος έσπασαν με αποτέλεσμα ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος να γεμίζει με σκόνη και θραύσματα.

Στο σημείο βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός, ενώ οι δράστες εισέβαλαν μέσα στο αρτοποιείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα και έκλεψαν μέρος του εξοπλισμού. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, η οποία παρέλαβε και το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Από την έκρηξη καταστράφηκαν περίπου 4.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα του, ενώ οι άγνωστοι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν το ποσό των 100.000 ευρώ από το ΑΤΜ της Αγριάς.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου