ΤΟΠΙΚΑ

Χρ. Τριαντόπουλος: Με συνεργασία Περιφέρειας και Κυβέρνησης ξεμπλόκαρε το έργο του Περιφερειακού

χρ-τριαντόπουλος-με-συνεργασία-περιφ-942557

Αυτό τόνισε σε ομιλία που παρέθεσε στην Αγριά ο υπ. βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας

Ομιλία στην Αγριά παρέθεσε την Τρίτη 2 Μαΐου ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος. Παρουσία πολλών φίλων και υποστηρικτών, αλλά και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας Κώστα Ζυγογιάννη, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο που έγινε στη Μαγνησία κατά τη θητεία της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και επικεντρώθηκε στην προώθηση του έργου του Περιφερειακού Οδικού Άξονα Βόλου σε συνέχεια της σύμβασης για την επικαιροποίηση της μελέτης για την παράκαμψη Αγριάς-Μαλάκι, προϋπολογισμού 977.353 ευρώ, που υπεγράφη πρόσφατα από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον μελετητή, παρουσία του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Χρήστος Τριαντόπουλος δήλωσε σχετικά: «Την Τρίτη 2 Μαΐου, στην Αγριά, με τη συμμετοχή πολλών φίλων -και παρά τη βροχή- παρουσιάσαμε το κυβερνητικό έργο, εστιάζοντας στο ξεμπλοκάρισμα και στην προώθηση του έργου του Περιφερειακού Οδικού Άξονα του Βόλου, σε στενή συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας. Τον περασμένο Δεκέμβριο, μάλιστα, ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση για την επικαιροποίηση των μελετών για την παράκαμψη Αγριάς-Μαλάκι, με προϋπολογισμό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Τονίζεται, δε, ότι η ολοκλήρωση του Περιφερειακού Οδικού Άξονα του Βόλου θα συμβάλει στην αντιπλημμυρική θωράκιση της Αγριάς – ένα έργο απαραίτητο, λοιπόν, ώστε να ενισχυθεί η τοπική κοινωνία απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης. Παράλληλα με την αναβάθμιση του οδικού δικτύου προχωρά και η υλοποίηση του υπόλοιπου σχεδιασμού ώστε να καταστεί η Μαγνησία διαμετακομιστικός κόμβος διεθνούς εμβέλειας. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε έμφαση στον τόπο μας. Έδωσε την αναγκαία προσοχή στη Μαγνησία, ώστε να διευθετηθούν εκκρεμότητες και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τη δυναμική τους παρουσία και συμμετοχή. Δίνουμε ραντεβού στις εκλογές τις 21ης Μαΐου για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας!»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου