ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος για τον Σπύρο Αφεντίτσα

θρήνος-για-τον-σπύρο-αφεντίτσα-936774

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 55χρονο Βολιώτη επιχειρηματία – «Εσβησε» στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Βολιώτη επιχειρηματία Σπύρου Αφεντίτσα, που άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 χρόνων, Δευτέρα του Πάσχα, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, μετά από πενήντα περίπου ημέρες.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πολυτραυματίας. Είχε τραυματιστεί σοβαρά με το μηχανάκι που οδηγούσε την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, στην περιφερειακή Θεσσαλονίκης στο ύψος της Επταπυργίου.

Από τότε νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα του ΑΧΕΠΑ ως πολυτραυματίας, σε σοβαρή κατάσταση. Ολοι περίμεναν ότι θα τα καταφέρει, δυστυχώς όμως υπέκυψε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του χρονιάρες μέρες.

Γέννημα- θρέμμα της Νέας Δημητριάδας. Αυτοδημιούργητος, ιδιαίτερα έξυπνος και δημιουργικός, ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη, όπου δραστηριοποιούνταν πολλά χρόνια.

Αγαπούσε πολύ τον Βόλο. Κάθε τριήμερο σχεδόν ταξίδευε από τη συμπρωτεύουσα στον Βόλο και του άρεσε να απολαμβάνει μαζί με τη σύντροφό του, τον γιο του και τους δικούς του ανθρώπους την ηρεμία στον Αγιο Βλάσιο, όπου διατηρούσε εξοχικό.

Για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας βρισκόταν μαζί με τους δικούς του στο εξοχικό του. Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, όπου δυστυχώς τραυματίστηκε.

Από εκείνη την ημέρα οι δικοί του άνθρωποι προσευχόταν να γίνει καλά. Η μοίρα όμως είχε διαφορετικά σχέδια. Δεν ήταν γραφτό να ανακάμψει.

Τραγική ειρωνεία, ο Σπύρος Αφεντίτσας σχεδίαζε με τη σύντροφό του να επιστρέψουν μόνιμα στον Βόλο. Ηθελε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Όσοι τον γνώριζαν μιλάνε για έναν διορατικό, αποφασιστικό, οξυδερκή, ιδιαίτερα κοινωνικό άνθρωπο, πιστό φίλο, που συνέδραμε όποιον είχε ανάγκη της βοήθειάς του.

Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν ότι είχε τραυματιστεί σοβαρά και ότι νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το άγγελμα του θανάτου του έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση και ανείπωτο πόνο στον Βόλο.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 19 Απριλίου, ώρα 12:00 μ.μ, στον ιερό ναό Αναλήψεως του Χριστού στον Βόλο. Η σορός θα βρίσκεται στον ναό από τις 11:30 μ.μ..

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου