ΤΟΠΙΚΑ

Σοκ: «Εσβησε» 59χρονος αυτοκινητιστής από πολυοργανικό σύνδρομο

σοκ-εσβησε-59χρονος-αυτοκινητιστής-α-935245

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Νοσοκομείο «έφυγε» ο Κωνσταντίνος Γκουτζίνης – Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του Νοτίου Πηλίου

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία αλλά και ευρύτερα στο Νότιο Πήλιο από την απώλεια του Κωνσταντίνου Γκουτζίνη, αυτοκινητιστή, ο οποίος «έσβησε» σε ηλικία 59 χρόνων, μετά από πολυοργανική ανεπάρκεια. Το «σύνδρομο» της πολυοργανικής ανεπάρκειας προκάλεσε στον οργανισμό του ανήκεστο βλάβη, με αποτέλεσμα να αφήσει χθες την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου.

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι αδυνατούν να πιστέψουν την αναπάντεχη απώλεια. Ο άτυχος 59χρονος ήταν επαγγελματίας μεταφορών. Ανθρωπος της βιοπάλης, πολύ καλός στη δουλειά του, συνεπής στους πελάτες του. Συνεργαζόταν με διάφορα μεταφορικά γραφεία και ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον κλάδο των μεταφορών.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου. Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, δυστυχώς όμως τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδείνωσαν τραγικά την υγεία του, με αποτέλεσμα να υποστεί πολυοργανική ανεπάρκεια.

Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε σοκ στη Μηλίνα, απ’ όπου έλκει την καταγωγή του, αλλά και στα γύρω χωριά, καθώς υπήρχαν άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόταν στενά και οι οποίοι συγκινήθηκαν μόλις ενημερώθηκαν ότι έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Μεγάλη Πέμπτη, στις 11.30 το πρωί, στον ιερό ναό Αγίων Κοσμά Αιτωλού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου