ΤΟΠΙΚΑ

Με συννεφιά το ψήσιμο του οβελία

με-συννεφιά-το-ψήσιμο-του-οβελία-936000

Ασθενείς βροχές στον Βόλο από το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα και τη δεύτερη ημέρα

Με συννεφιά θα γίνει φέτος το Πάσχα το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία στον Βόλο. Ο καιρός δεν θα είναι ιδιαίτερος ευνοϊκός σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteo.gr φαίνεται όμως ότι θα κρατήσει και δεν θα τα «μουσκέψει» τόσο σήμερα το βράδυ, της Ανάστασης, όσο και για αύριο, Κυριακή του Πάσχα, το μεσημέρι, οπότε και ψησταριές αναμένεται να στηθούν σε αυλές και πεζοδρόμια.

Για σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, τα τελευταία ψώνια για το Πάσχα, θα γίνουν με τον καιρό να είναι αίθριος στον Βόλο. Εως και αργά το μεσημέρι αναμένεται να επικρατήσεις αραιή συννεφιά και ο υδράργυρος να αγγίξει τους 20ο C. Από νωρίς το απόγευμα, τα σύννεφα θα πυκνώσουν, ωστόσο δεν αναμένονται βροχές και η Ανάσταση αναμένεται να γίνει με τον υδράργυρο να κυμαίνεται στους 14ο C.

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα αναμένεται αραιή συννεφιά από το πρωί και μέχρι αργά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα φθάσει στους 19ο C και όπως φαίνεται ο καιρός δεν θα χαλάσει το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία. Μεταβολή του καιρού με βροχές αναμένεται από τις εννέα το βράδυ και μετά, οπότε και η θερμοκρασία θα πέσει στους 12ο C.

Τη Δευτέρα του Πάσχα αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις από νωρίς το πρωί και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9ο η ελάχιστη έως 19ο C η μέγιστη, ενώ θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί- νοτιοανατολικοί εντάσεως έως και τρία μποφόρ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου