ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκίνησε η διανομή του παραδοσιακού οβελία από τον Αχ. Μπέο

ξεκίνησε-η-διανομή-του-παραδοσιακού-ο-934940

Προσφορά του δημάρχου Βόλου και της ΠΑΕ Βόλος σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Το πασχαλινό τραπέζι σε 400 και πλέον οικογένειες της πόλης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, στρώνει και φέτος, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, ο δήμαρχος ανέλαβε την πρωτοβουλία να εξασφαλίσει τον παραδοσιακό οβελία σε ευάλωτους δημότες, με διαπιστωμένες οικονομικές ανάγκες.

«Εδώ μοιράζουμε σε όλες τις οικογένειες που είναι χαμηλού εισοδήματος και είναι στις καταστάσεις του Δήμου και του Κοινωνικού Παντοπωλείου γιατί έχουμε μία αρχή, όλοι να κάνουμε Πάσχα» ανέφερε αρχικά ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

«Θα μοιραστούν σε 400 οικογένειες. Τώρα αν υπάρξουν οικογένειες που δεν λάβουν, έχουμε συμφωνήσει με ένα κρεοπωλείο εδώ στο κέντρο να τους δώσουμε ένα υπογεγραμμένο χαρτί να πάνε να παραλάβουν και αυτοί. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη, γι΄αυτό είμαστε εδώ και συμβάλλουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε» τόνισε ο δήμαρχος.

«Αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε και ο κ. Λούλης και δίνει μία σακούλα αρτοσκευάσματα και ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και του χρόνου να μην υπάρχει ούτε μία οικογένεια που δεν έχει τη οικονομική δυνατότητα να πάρει τον οβελία της» επεσήμανε.

Η δωρεάν διανομή των αμνοεριφίων ξεκίνησε σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Δημαρχείο Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου