ΤΟΠΙΚΑ

Μία λαμπάδα… ένα χαμόγελο

μία-λαμπάδα-ένα-χαμόγελο-926845

Πασχαλινό bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Βόλο από 29 Μαρτίου έως 3 Απριλίου

Με το μήνυμα « », «Το Χαμόγελο του Παιδιού» απευθύνει για μια ακόμα χρονιά προσκλητήριο συμμετοχής στα Πασχαλινά Bazaars που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.

Στον Βόλο, το πασχαλινό bazaar θα γίνει στον πεζόδρομο της Ερμού, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου από τις 29 Μαρτίου έως και τις 3 Απριλίου. Την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου θα λειτουργήσει από 18:00 έως 21:00 και στη συνέχεια θα λειτουργεί καθημερινές από 10:00 έως 14:00 και από 18:00 έως 21:00 και τα Σαββατοκύριακα από 10:00 έως 18:00.

«Επιλέγοντας λαμπάδες και τα πασχαλινά σας δώρα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά, και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη», αναφέρεται στο προσκλητήριο του «Χαμόγελου του Παιδιού» το οποίο μέσα στο 2022 κατάφερε να υποστηρίξει 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στα πασχαλινά Bazaars του «Χαμόγελου», το κοινό μπορεί να βρει χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες αλλά και άλλα υπέροχα δώρα για μικρούς και μεγάλους, που δημιουργήθηκαν με πολλή αγάπη, από τους πολύτιμους εθελοντές των Δημιουργικού Εργαστηρίου του Οργανισμού.

Για κάθε παιδί, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και με την υποστήριξη του κόσμου, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για ένα ακόμα Πάσχα, θα μπορέσει να βρεθεί δίπλα σε κάθε παιδί και θα του παρέχει την ουσιαστική φροντίδα που έχει ανάγκη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου