ΤΟΠΙΚΑ

Επίθεση Αχ. Μπέου για το πεσμένο γεφυράκι: Αν δεν τους αρέσει η ζωή στο Μονακό,ας επιστρέψουν στα χωριά τους

επίθεση-αχ-μπέου-για-το-πεσμένο-γεφυρά-918390

Ανακοίνωση σχετικά με το πεσμένο γεφυράκι στην περιοχή των Παλαιών, που συνδέει το ΚΤΕΛ με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, εξέδωσε ο Δήμος Βόλου.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε χθες στα κοινωνικά δίκτυα με τις αναρτήσεις που λοιδορούσαν τη δημοτική αρχή ότι δεν μερίμνησε για το γεφυράκι, η δημοτική αρχή δίνει τη δική της απάντηση.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Ο εκ Βεροίας ορμώμενος καθηγητής, ονόματι Μανωλίδης , υποψήφιος, και φυσικά αποτυχών με πάταγο μεγαλύτερο της πτώσης της πεζογέφυρας, με τον μικρό Ιάσονα, επιχείρησε να προκαλέσει θόρυβο γύρω από το όνομά του (ενδεχομένως οι επιστημονικές του επιδόσεις δεν αρκούν) εκμεταλλευόμενος ένα θέμα για το οποίο ο Δήμος Βόλου έχει επιληφθεί εγκαίρως και ήδη σχεδιάζει τη ριζική αντιμετώπισή του.

Για να τελειώνει λοιπόν η σπέκουλα αυτή σημειώνουμε ότι:

– Η πεζογέφυρα που συνδέει την περιοχή των Παλαιών με την Πολυτεχνική Σχολή, πάνω από την κοίτη του Ξηριά, είχε ήδη σφραγιστεί από τον Οκτώβριο του 2022, πολύ πριν καταρρεύσει, ευθύς ως διαπιστώθηκε η επικινδυνότητά της. Αρα οι αηδίες και η παραπληροφόρηση για ανθρώπους που δήθεν κινδύνευσαν υπάρχουν μόνο στα μυαλά όσων τις διακινούν.

– Εκτοτε οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βόλου ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την εκπόνηση μελέτης για την κατασκευή, νέας, μεταλλικής γέφυρας, που φυσικά απαιτεί χρόνο ώστε να υλοποιηθεί

Σε κάθε περίπτωση και εδώ η Δημοτική Αρχή πράττει το καθήκον της ως έχει χρέος έναντι των πολιτών. Αν οι χρόνοι δεν ικανοποιούν Μανωλίδηδες, Γαργάλες και τις λοιπές ¨δημοκρατικές” δυνάμεις, δεν έχουν παρά να κάνουν προσφορά στην τοπική κοινωνία μια άρτια μελέτη, απόρροια της επιστημοσύνης τους, και δεσμευόμαστε να βάλουμε τις προτομές τους στις δυο άκρες της γέφυρας. Αν, τώρα δεν τους αρέσει η ζωή στο Μονακό, όπως λοιδορούν, ας επιστρέψουν στα όμορφα χωριά τους. Ο Βόλος είναι πολύ μεγάλος γι’ αυτούς…»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου