ΤΟΠΙΚΑ

Απομάκρυνση της λιμενάρχη ζήτησε ο Αχ. Μπέος

απομάκρυνση-της-λιμενάρχη-ζήτησε-ο-αχ-918010

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε χθες η μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Βόλου για να γιορταστούν τα Κούλουμα στην παραλία του Βόλου. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην εκδήλωση και έδωσε για ακόμη μία φορά το παρών στις εκδηλώσεις της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος, αναφέρθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου στην χθεσινή εκδήλωση καταγγέλλοντας ότι υπάρχει ακόμη η ράτσα των δήθεν πολιτών που παρά το γεγονός ότι η χθεσινή εκδήλωση μοίρασε πάνω από 3.700 μερίδες φαγητών και όλος ο κόσμος διασκέδασε, ενοχλήθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία. Ο δήμαρχος τόνισε ότι ως δημοτική αρχή είναι με τους πολλούς και οι υπόλοιποι αν δεν θέλουν να πάνε σε ησυχαστήριο για τις ημέρες των γιορτών.

Η αστυνομία επιλήφθηκε του θέματος, ωστόσο έδειξε κατανόηση στο μεγάλο γλέντι που είχε στηθεί.

Ακόμη, ο δήμαρχος έκανε εκτενή αναφορά στον ρόλο της λιμενάρχη. Ο δήμος Βόλου, απασχόλησε χθες υπάλληλο, προκειμένου να καθαρίσει την παραλία από τα σκουπίδια που ξέβρασε η θάλασσα. Εν ώρα εργασίας και με το υπηρεσιακό όχημα ο υπάλληλος πάτησε ένα γατάκι στην παραλία και στελέχη του Λιμεναρχείου Βόλου προχώρησαν στη σύλληψή του και στην πολύωρη κράτησή του, μέχρι να δοθεί εντολή εισαγγελέως.

Ο κ. Μπέος είπε ότι είναι ντροπή για την λιμενάρχη και αποτελεί μείζον θέμα για την απομάκρυνσή της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου