ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτιά για το αεροδρόμιο της Αγχιάλου

πρωτιά-για-το-αεροδρόμιο-της-αγχιάλου-913605

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Google είναι το πρώτο σε θετικές αξιολογήσεις του κοινού αεροδρόμιο

Σημαντική πρωτιά κατάφερε να πετύχει το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, αξιολογήθηκε θετικά ανάμεσα σε 15 αεροδρόμια της χώρας.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα η Θέκλα Καμμένου, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

«Μια σημαντική πρωτιά για το Αεροδρόμιο μας το οποίο βρίσκεται στη 1η θέση στην αξιολόγηση των ταξιδιωτών μέσω της Google. Φυσικά όμως, πρέπει να κάνουμε πολύ δουλειά στο να προσελκύσουμε πτήσεις, να συνδεθούμε με αλλά αεροδρόμια, να προσελκύσουμε tour operators και αεροπορικές.

Στα θετικά αναφέρονται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, ευγενικό/βοηθητικό προσωπικό, καθαριότητα, εύκολη πρόσβαση, δωρεάν πάρκινγκ, γρήγορη εξυπηρέτηση, καλή τοποθεσία για μετάβαση σε γύρω προορισμούς.

Εγώ θα πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που εξυπηρετούν τους ταξιδιώτες σε όλες τις υπηρεσίες του αεροδρομίου, αλλά και σε όλους όσους πιστεύουν σε αυτό και δουλεύουν για την ανάπτυξη του έμπρακτα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και φωτός…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου