ΤΟΠΙΚΑ

Διαγωνισμός για έξυπνες λύσεις σε νησιωτικούς προορισμούς

διαγωνισμός-για-έξυπνες-λύσεις-σε-νησ-911069

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας ενημερώνει σχετικά με τον διαγωνισμό νεοφυών επιχειρήσεων για την εξεύρεση ευφυών, βιώσιμων και καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, για τα ιδιαίτερα και ιδιάζοντα θέματα στους νησιωτικούς προορισμούς, ιδιαίτερα μετά την πανδημία, που διεξάγεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού (UNWTO) και το Ίδρυμα Εμπορικών Εκθέσεων των Καναρίων Νήσων (INFECAR).

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και ενδιαφερόμενους φορείς από όλη την αλυσίδα αξίας του τουρισμού, που μπορούν να προσφέρουν καινοτόμες και έξυπνες λύσεις για νησιωτικούς προορισμούς με πρόσημο την αειφορία.

Απευθύνεται σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις, οι οποίες θα εστιάσουν στην προηγμένη τεχνολογία και επίσης στην καινοτομία και ψηφιοποίηση για νησιωτικούς προορισμούς, αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και ψηφιακά εργαλεία που εφαρμόζονται για την αειφορία σε ένα συγκεκριμένο νησιωτικό πλαίσιο.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους ενδιαφερόμενους λήγει στις 27 Φεβρουαρίου 2023. Η ανακοίνωση των προτάσεων που θα διακριθούν θα γίνει 3 Μαρτίου, ενώ η παρουσίαση των προτάσεων που θα διακριθούν θα γίνει 16 Μαρτίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Δέσποινα Δαμιανίδου, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης, Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Υπουργείο Τουρισμού, τηλ. 2103736369, email [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου