ΤΟΠΙΚΑ

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας συμμετέχει σε «Bio Festival» και «London wine fair»

το-επιμελητήριο-μαγνησίας-συμμετέχε-126271

Σε δύο εκθέσεις θα συμμετάσχει το επόμενο χρονικό διάστημα το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων- μελών του και την προβολή και προώθηση των προϊόντων τους.

Η μία διοργάνωση αφορά στο «Bio Festival 2022», που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι από 6 έως και 8 Μαΐου. Στο φεστιβάλ βιολογικών προϊόντων παίρνουν μέρος οι σημαντικότερες εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου. Εμπλουτισμένο με νέους τομείς και με μια ολιστική προσέγγιση για την αειφορία και την κυκλική οικονομία, επαναπροσδιορίζει την έννοια της βιώσιμης ανάπτυξης, θέτοντας έτσι τις βάσεις ώστε να αποτελέσει σημαντικό εμπορικό φόρουμ και κομβικό σημείο αναφοράς για την κουλτούρα του healthy και eco living στην Ελλάδα.

Χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και ένα ευρύ καταναλωτικό κοινό που αναζητά έναν νέο υγιεινό τρόπο ζωής, θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με κορυφαίες εμπορικές και μεταποιητικές επιχειρήσεις, μικρότερους παραγωγούς αλλά και καταστήματα λιανικής.

Η δεύτερη διοργάνωση αφορά στην 40ή επαγγελματική έκθεση κρασιού στο Ηνωμένο Βασίλειο «London wine fair» που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 7 έως και 9 Ιουνίου. Η έκθεση θα είναι ακόμη πιο ενισχυμένη με δράσεις και παροχές στοχεύοντας στη μεγαλύτερη και εντονότερη προβολή των ελληνικών κρασιών και του brand «Greece».

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών στις δύο εκθέσεις είναι να ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο, έχοντας εξοφλήσει τη συνδρομή τους μέχρι και το τρέχον έτος.

Επισημαίνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για τις δύο εκθέσεις μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στις ιστοσελίδες https://biofestival.gr/ και https://www.londonwinefair.com.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου