ΤΟΠΙΚΑ

Στο φεστιβάλ υπερτροφών το Επιμελητήριο Μαγνησίας

στο-φεστιβάλ-υπερτροφών-το-επιμελητή-42400

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου στον προαύλειο χώρο του Ζαππείου στην Αθήνα και διαρκεί μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή το πιο γευστικό και υγιεινό φεστιβάλ της πρωτεύουσας, το SuperFoods Festival.

Στην επιτυχημένη διοργάνωση υπερτροφών και προϊόντων μεγάλης θρεπτικής αξίας συμμετέχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας, με δύο μέλη του, την Downvillage ΜΟΝ.ΙΚΕ (σκελίδα μαύρου σκόρδου, πάστα μαύρου σκόρδου, μέλι μαύρου σκόρδου, κέτσαπ μαύρου σκόρδου, χαβιάρι μαύρου σκόρδου, μαγιονέζα μαύρου σκόρδου) και την Αλεξίου Μαρία «Φιλύρα με γεύσεις ζωής» (τραχανάς, σάλτσες, τουρσιά, γλυκά κουταλιού, ξύδια, μαρμελάδες, λικέρ, λιαστά).

«Το Επιμελητήριο Μαγνησίας δίνει βήμα σε καινοτόμες ιδέες ανάδειξης τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων, που επισκέπτες από ολόκληρη την χώρα θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά τα ευεργετικά αυτά προϊόντα και να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς για τις Super ιδιότητές τους!», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου στις 18:00

στον προαύλειο χώρο του Ζαππείου από τον αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού τομέα Αθηνών Γεώργιο Δημόπουλο, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου