ΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ.: Θα δώσουμε τη μάχη με τις σκοτεινές δυνάμεις

πασοκ-κιν-αλ-θα-δώσουμε-τη-μάχη-με-τις-σ-866332

Για μάχη ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις κάνει λόγο στην ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας με αφορμή την απόπειρα παρακολούθησης του κινητού του Νίκου Ανδρουλάκη.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

Η απόπειρα παρακολούθησης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αποτελεί κομβικό ζήτημα για τη λειτουργία της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Ενδεικτικό της σοβαρότητας, είναι ότι σε σύνολο 200 ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ευρωκοινοβουλίου ΜΟΝΟ στη συσκευή του Προέδρου μας εντοπίστηκε προσπάθεια εγκατάστασης κακόβουλου λογισμικού. Το εν λόγω λογισμικό, predator, δίνει πλήρη και διαρκή πρόσβαση στη συσκευή του χρήστη, αλλά και σε δραστηριότητές του ακόμα και όταν δεν την χρησιμοποιεί αλλά την έχει κοντά του.

Τέτοιου είδους σκοτεινές πρακτικές και ανήθικες μέθοδοι φέρνουν αναμνήσεις από άλλες εποχές. Εποχές παρακολούθησης αγωνιστών της δημοκρατίας και πολιτικών προσώπων. Πρέπει άμεσα να αποκαλυφθεί, με ενέργειες της δικαιοσύνης αλλά και της κυβέρνησης, ποιοί βρίσκονται πίσω από τις ανήθικες αυτές μεθόδους και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν. Ποιοί είναι αυτοί που δηλητηριάζουν τον πολιτικό βίο με αυτές τις έκνομες και αντισυνταγματικές πράξεις;

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πιστό στον ιστορικό του ρόλο θα δώσει τη μάχη για ένα κράτος δικαίου και για διαφάνεια. Θα παλέψουμε με θάρρος και θα δώσουμε αγώνα ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις. Απαιτούμε την αποκάλυψη των ενόχων καθώς είναι ζήτημα τιμής για την παράταξη μας, είναι ζήτημα Δημοκρατίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου