ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο ο Θαν. Τσαυτάρης

στο-βόλο-ο-θαν-τσαυτάρης-845027

Ο πρώην υπουργός ομιλητής σε διάλεξη στη Γεωπονική Σχολή

Στο Βόλο, θα βρίσκεται ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Θαν. Τσαυτάρης. Θα είναι κεντρικός ομιλητής σε διάλεξη με θέμα «H παράδοση και ο πολιτισμός μας στρατηγικός πυλώνας ανάπτυξης του τόπου».

Η διάλεξη θα δοθεί μεθαύριο στις 5 το απόγευμα, στο κεντρικό αμφιθέατρο της Γεωπονικής Σχολής στο Φυτόκο, στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφόρος Αγροτική Παραγωγή και Διαχείριση Περιβάλλοντος».

Ο κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης είναι πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Εκανε για δέκα και πλέον χρόνια Μεταπτυχιακές Σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και τις Η.Π.Α. Στην διάρκεια των Μεταπτυχιακών του Σπουδών απέκτησε ένα Δίπλωμα Μάστερ και δύο Διδακτορικά σε θέματα μαθηματικής γενετικής και μοριακής γενετικής. Δίδαξε στις Η.Π.Α και στην Ελλάδα. Πέραν των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων ο καθηγητής κ. Τσαυτάρης επέβλεψε περισσότερες από 100 Μεταπτυχιακές (Μάστερ) και Διδακτορικές Διατριβές νέων, πολλοί από τους οποίους είναι σήμερα Καθηγητές ή Ερευνητές στην Ελλάδα, την Ε.Ε. αλλά και τις Η.Π.Α.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου