ΤΟΠΙΚΑ

Δωροέκθεση για την ενίσχυση του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ»

δωροέκθεση-για-την-ενίσχυση-του-εστα-823403

Ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», εγκαινίασε χθες Κυριακή 3/6, Δωροέκθεση, στο Κέντρο Διαχείρισης Ανθρωπιστικής Βοήθειας (ΚΕ.Δ.Α.Β.) – Θουκυδίδου 10, στον Βόλο (απέναντι από το ΙΚΑ). Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των εκδηλώσεων, που είναι αφιερωμένες στην μνήμη του Αγίου Λουκά του Ιατρού, προστάτου του Συλλόγου. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου, τα μέλη και οι εθελοντές του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», καθώς και αρκετός κόσμος που προσήλθε με σκοπό τη στήριξη του τόσο σημαντικού έργου που επιτελεί.

Ο π. Θεόδωρος Μοατάκας τέλεσε την Παράκληση στον Άγιο Λουκά, εικόνα του οποίου βρίσκεται στο όμορφα διαμορφωμένο μικρό παρεκκλήσι, στην αυλή του ΚΕ.Δ.Α.Β. Στην συνέχεια, τέλεσε αγιασμό των εγκαινίων της Δωροέκθεσης και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους.

Τα είδη που εκτίθενται είναι γυναικεία ενδύματα όλων των ειδών, πουκάμισα και παντελόνια ανδρικά, παιδικά ρούχα όλων των ηλικιών, γυναικεία και παιδικά παπούτσια, χειροποίητες κατασκευές από ξύλο, γυαλί, νήματα και κουρέλια, κοσμήματα, πετσέτες, εικόνες του Χριστού και του Αγίου Λουκά, καθώς και όλες οι εκδόσεις του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ», CD, DVD και κυρίως τα δύο παιδικά βιβλία του π. Θεόδωρου.

Οι εθελοντές, αλλά και οι φίλοι του Συλλόγου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα με την παρουσία τους στην παράκληση του Αγίου και τον αγιασμό, αλλά και με την αγορά αντικειμένων, ενισχύοντας οικονομικά το λειτούργημα που επιτελεί.

Η Δωροέκθεση θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ. και από τις 6 έως τις 8.30μ.μ., έως τις 9 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου