ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση Ν. Κανελλή εναντίον Δημ. Λιβογιάννη

μήνυση-ν-κανελλή-εναντίον-δημ-λιβογιά-822895

Μήνυση για εξύβριση και απειλή κατέθεσε εναντίον του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας και πρώην αντιδημάρχου δημοτικών ενοτήτων, Δημήτρη Λιβογιάννη, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Νίκος Κανελλής, μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε προχθές το βράδυ, καταμεσής της Ιωλκού, πάνω από τα Δικαστήρια.

Οι δύο σύμβουλοι αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις μεταξύ τους μπροστά σε θαμώνες καφετέριας. Ο κ. Κανελλής υποστηρίζει ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση.

Για το περιστατικό ανακοίνωση εξέδωσε το Ξεκίνημα. Μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «αυτό το γεγονός δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο! Η παράταξη του Αχιλλέα Μπέου τρομοκρατεί και εκφοβίζει κάθε φωνή αντιπολίτευσης! Τόσο μέσα όσο και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο έχει μετατραπεί σε αρένα με τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας να βρίζουν και να φωνάζουν σαν όχλος.

Πρόκειται για πράξεις φασιστικές γιατί στόχος τους είναι να επικρατήσει ο φόβος και να μην υπάρχει αντίλογος ώστε στο τέλος να κάνουν ότι θέλουν εντελώς ανεξέλεγκτοι και πέρα από κάθε κριτική.

Ο Νίκος Κανελλής είναι ενεργό μέλος της Αριστεράς της πόλης μας, του αντιφασιστικού και του μαζικού κινήματος. Η ενεργή συμμετοχή του στους κοινωνικούς αγώνες της πόλης μας είναι γνωστή. Η στοχοποίηση και η επίθεση εναντίον του είναι στοχοποίηση και επίθεση ενάντια στις δημοκρατικές κατακτήσεις όλων μας!».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου