ΤΟΠΙΚΑ

«Η κοινωνική ευπρέπεια θυσία στο βωβό της μικροπολιτικής»

η-κοινωνική-ευπρέπεια-θυσία-στο-βωβό-821401

«Έσπευσαν οι μειοψηφίες του Δήμου Βόλου, “Επιλογή Ευθύνης”, η των πέντε ανεξαρτήτων και ύστατη η “μονοεδρική” του κ. Πατσιαντά, να δηλώσουν συμπαράσταση στο “θύμα” κ. Κανελλή χωρίς να αναρωτηθούν, χωρίς να αναζητήσουν, χωρίς να προβληματιστούν…. Κριτήριο για την αξιολόγηση ενός γεγονότος αποτελούν οι πρωταγωνιστές αυτού…Το ερώτημα “ΠΟΙΟΣ” είναι καθοριστικής σημασίας…..

Η θέληση μου να φερθώ ευπρεπώς στον κ. Κανελλή καλησπερίζοντάς τον τη στιγμή που πέρασε μπροστά μου και όχι να προσποιηθώ ότι δεν τον είδα, χρησιμοποιήθηκε για πολιτική σκοπιμότητα τόσο από τον ίδιο όσο και από τους προαναφερόμενους αλληλέγγυους συμπαραστάτες αυτού… Τι τύχη!!! Βρέθηκε η ευκαιρία…..Τι κρίμα λέω εγώ!!!!

Το ίδιο ακριβώς δεν κάνω και με σας;

Δεν σας απευθύνω χαιρετισμό κ. Οικονόμου, κ. Λαμπρινίδη, κ. Γαργάλα, κ. Μολοχίδη, κ. Πατσιαντά;

Δεν σας χαιρετώ και ανταποδίδετε;

Το ίδιο ακριβώς δεν πράττω με τον κ. Νάνο, τον κ. Μιτζικό, την κ. Τσοπουρίδου, τον κ. Δουλόπουλο αλλά και με όλους, είτε φίλους είτε πολιτικούς αντιπάλους;

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα ισχυριστεί κάτι διαφορετικό για τον Δημήτρη Λιβογιάννη….

Το τι ακριβώς συνέβη με τον κ. Κανελλή θα αποδειχθεί. Άλλωστε η προκλητική, υβριστική και απαξιωτική συμπεριφορά και στάση του απέναντι μου και όχι μόνο, έλαβε χώρα μπροστά σε πλήθος ανθρώπων, μπροστά σε πολλά ζευγάρια μάτια και αυτιά….Τρεις φορές έφυγε και ξαναγύρισε βρίζοντας και προκαλώντας με, προβοκατόρικα, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κινηθεί εναντίον μου η αυτόφωρη διαδικασία…Δυστυχώς όμως για εκείνον και τους κακούς, αδαείς και αμαθείς “συμβουλάτορές του”, τυγχάνω ειδικής δωσιδικίας, λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας, και δεν υποβάλλομαι στην διαδικασία του αυτοφώρου. Το ίδιο όμως δεν ισχύει και για τον κ. Κανελλή. Επειδή όμως ο χαρακτήρας μου δεν μου επιτρέπει να λειτουργήσω “επί σκοπώ” αλλά μόνο επί ίσοις όροις, άφησα να παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου και θα υποβάλλω την έγκλησή μου εναντίον του εντός της νόμιμης προθεσμίας .

Για εσάς όμως που υιοθετείτε, επειδή αυτό σας βολεύει, τα όσα ψευδή καταγγέλλει, αυτός ήταν άλλωστε και ο σκοπός του, είναι πραγματικά θλιβερό…

Δεν σας ενδιαφέρει, δυστυχώς, η αλήθεια…..

“Αδράξατε την ευκαιρία” για μικροπολιτικό παιχνίδι, για μικροπολιτική σκοπιμότητα προχωρώντας σε βαρύγδουπες δηλώσεις, άσχετες με το γεγονός και τα πραγματικά περιστατικά….

Τα πάντα στο βωμό της ιδιοτέλειας και της σκοπιμότητας και στο βάθος ο στόχος σας… Αχιλλέας Μπέος… ευτυχώς για την πόλη και τους πολίτες απλησίαστος από εσάς…

Αλλά και εσείς φίλοι δημοσιογράφοι, πριν αγγίξετε το μικρόφωνο και την πένα και χρησιμοποιήσετε την εξουσία που αυτά τα δύο σας παρέχουν, θα πρέπει να θυμάστε την βασική αρχή δεοντολογίας που διέπει το λειτούργημά σας και δεν είναι άλλη από τη σωστή ενημέρωση της κοινής γνώμης με πνεύμα αντικειμενικότητας χωρίς κομματικό-πολιτικό υπολογισμό, χωρίς δογματισμό, χωρίς φανατισμό.

Να θυμάστε να μην εμπλέκετε το σχόλιο με την είδηση, δηλαδή το γεγονός με την υποκειμενική σας αξιολόγηση… δεν είναι δυνατό όλοι να συμπαθούμε όλους….άλλωστε, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, μάλλον προβληματικό και ύποπτο θα ήταν….

Είναι υποχρέωσή σας να συλλέγετε και να διασταυρώνετε τις πληροφορίες σας και να μην θεωρείτε ως δεδομένες, δηλώσεις από όπου και αν προέρχονται…..

Θα αναμένω να δω την “αντικειμενικότητά σας” και πως αυτή θα εκδηλωθεί μέσω του μικροφώνου και της πένας σας, όταν ο φυσικός δικαστής αποφανθεί……

“ΜΗΔΕΝΑ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙ ΜΥΘΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου