ΤΟΠΙΚΑ

Πλακώνονταν στο ξύλο πατέρας και γιος

πλακώνονταν-στο-ξύλο-πατέρας-και-γιος-794542

Αγρια συμπλοκή μεταξύ πατέρα και γιου ανησύχησε χθες τα ξημερώματα τους Αγίους Αναργύρους. Οι δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 62 και 34 ετών για άγνωστο λόγο, γύρω στις 3 τα ξημερώματα τσακώνονταν έντονα και άρχισαν να χτυπιούνται με χέρια και πόδια.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής, που κάλεσαν σε βοήθεια την Αστυνομία. Οι δύο άνδρες φαινόταν ότι βρίσκονταν σε κατάσταση προχωρημένης μέθης, ενώ συνέχιζαν να δέρνει αλύπητα ο ένας τον άλλο παρά το γεγονός ότι πλέον έφεραν τραύματα.

Επί τόπου έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε και μετέφερε τους τραυματίες στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Στο μεταξύ στον τόπο μετέβησαν αστυνομικοί από το Τμήμα Νέας Ιωνίας προκειμένου να διαλευκάνουν τι συνέβη. Ωστόσο, οι τραυματίες είχαν ήδη μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, ενώ μάρτυρες δεν θέλησαν να δώσουν καταθέσεις.

Εξάλλου, πατέρας και γιος μετά την παροχή πρώτων βοηθειών δεν θέλησαν να καταφύγουν στη Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένας από τους δύο δεν κατήγγειλε στην Αστυνομία τον ξυλοδαρμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου