ΤΟΠΙΚΑ

Βγήκαν off δεκαπέντε ΑΤΜ ~ Άγνωστοι έριξαν αφρό για μόνωση

βγήκαν-off-δεκαπέντε-ατμ-άγνωστοι-έριξα-762541

Εξυπηρέτηση μόνο από τα ταμεία χθες στις Τράπεζες του Βόλου

Εκτός λειτουργίας βγήκαν σ’ ένα βράδυ δεκαπέντε αυτόματα μηχανήματα Τραπεζών σε Βόλο και Νέα Ιωνία. Βραδινές ώρες Δευτέρας προς ξημερώματα Τρίτης βάνδαλοι έριξαν αφρό που περιείχε πολυουρεθάνη, η οποία χρησιμοποιείται για μόνωση, στους καρταναγνώστες φράζοντας την είσοδο των καρτών.

Ρεπορτάζ: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Οι ζημιές έθεσαν εκτός λειτουργίας τα ΑΤΜ, με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση στις Τράπεζες να γίνεται χθες μόνο με τους υπαλλήλους και οι αίθουσες αναμονής να σφύζουν από κόσμο λες και ήταν ημέρα πληρωμής.

Προβλήματα στα ΑΤΜ παρουσιάστηκαν σε Τράπεζες στις οδούς Δημητριάδος και Ιάσονος αλλά και στη Νέα Ιωνία στη Λεωφόρο Ειρήνης.

Η αποκατάσταση των ζημιών εκτιμάται ότι θα γίνει σύντομα καθώς η πολυουρεθάνη σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να απομακρυνθεί.

Στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Δημητριάδος συνολικά σε τρία ΑΤΜ είχε αναρτηθεί η ανακοίνωση «Το ΑΤΜ δε λειτουργεί λόγω βανδαλισμού». Στο εσωτερικό υπήρχε μεγάλος αριθμός εξυπηρετούμενων που ανέμεναν στη σειρά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ΑΤΜ εξυπηρετούν κατά μέσο όρο πάνω από εκατό πολίτες την ημέρα.

Στην Τράπεζα Eurobankστην οδό Δημητριάδος έξω από το ΑΤΜ υπήρχε η ανακοίνωση «Το ΑΤΜ δεν λειτουργεί προσωρινά». Το ίδιο και στην οδό Ιάσονος.

Η εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων με τα αυτόματα μηχανήματα στις Τράπεζες εσωτερικά αφορούν μόνο πληρωμές.

Στην AlphaBank επίσης δύο αυτόματα μηχανήματα ανάληψης παρουσίασαν βλάβη. «Δεν λειτουργούν λόγω βλάβης» ανακοίνωσε η Διεύθυνση.

Προβλήματα σε ΑΤΜ παρουσιάστηκαν και στη Ν. Ιωνία και συγκεκριμένα έξω από ΑΤΜ της AlphaBank και στην Τράπεζα Πειραιώς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου