ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση εργασίας για τα έργα του ΕΣΠΑ στο Νοσοκομείο Βόλου

συνάντηση-εργασίας-για-τα-έργα-του-εσπ-762390

Για την επιτάχυνση των δράσεων και την ολοκλήρωση των διαγωνισμών

Συνεχή και καθημερινή συνεργασία καθώς και συντονισμένες ενέργειες για να μην υπάρξει απόκλιση από τους αρχικούς στόχους ζήτησε χθες ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, Κώστας Καραμπάτσας από τις επιτροπές και την ομάδα υλοποίησης του ΕΣΠΑ.

Η συνάντηση εργασίας των επιτροπών και της ομάδας υλοποίησης του ΕΣΠΑ, της οποίας επικεφαλής είναι ο κ. Τ. Ανδριώτης, πραγματοποιήθηκε με θέμα το συντονισμό και την επιτάχυνση των απαραίτητων δράσεων για την ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών.

Ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Κ. Καραμπάτσας και ο αν. διοικητής κ. Χ. Μπαλής εξήρε το έργο και τις προσπάθειες των στελεχών που ολοκληρώνουν την υλοποίηση των ενταγμένων έργων με εξαιρετικά αποτελεσματικό τρόπο και ταχύτατους ρυθμούς.

Οπως επισήμανε η συνάντηση, επιτεύχθηκαν χρόνοι ρεκόρ καθώς σε δέκα μήνες ολοκληρώθηκαν διαγωνισμοί.

Στο θέμα της προμήθειας νέου Αξονικού Τομογράφου προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, το Γ.Ν. Βόλου που διεξήγαγε το σχετικό διεθνή διαγωνισμό, όπως επισημάνθηκε βρίσκεται στο στάδιο της κατακύρωσης του αναδόχου (ο φάκελος αποστέλλεται στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αύριο Πέμπτη 4-12-2014), έχοντας κερδίσει όλα τα στάδια των ενστάσεων και προσφυγών.

Για τον «Ιατροτεχνολογικό Εξοπλισμό» του νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας, προϋπολογισμού 1.400.000 ευρώ και 500.000 ευρώ αντίστοιχα, τονίστηκε ότι ολοκληρώθηκε η τεχνική αξιολόγηση και τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινάει η οικονομική αξιολόγηση, με ορίζοντα ολοκλήρωσης της διαγωνιστικής διαδικασίας εφόσον δεν υπάρξουν δικαστικές εμπλοκές, το τέλος Ιανουαρίου του 2015.

Παράλληλα, εστίασε και στον προγραμματισμό – σχεδιασμό για την επόμενη προγραμματική περίοδο όπου και εκεί απαιτείται η ανάδειξη παρόμοιου βαθμού αποτελεσματικότητας για τη διεκδίκηση νέων έργων για το νοσοκομείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου