ΤΟΠΙΚΑ

Προτάσεις για εορταστικές δράσεις στην αγορά

προτάσεις-για-εορταστικές-δράσεις-στ-762394

Από τους «Εμπόρους – Ενάντια στην κρίση»

Προτάσεις για εορταστικές δράσεις που μπορούν να γίνουν στην εμπορική αγορά του Βόλου καταθέσουν οι «Εμποροι – Ενάντια στην κρίση», τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό, για τους εμπόρους αλλά και το καταναλωτικό κοινό, ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει να υλοποιήσει κάποιες δράσεις που θα δώσουν ευχάριστη νώτα στην αγορά της πόλης μας.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό οι «Εμποροι – Ενάντια στην κρίση», εκτός από το διαγωνισμό βιτρίνας που γίνεται κάθε χρόνο, προτείνει στο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου να έρθει σε συνεννόηση με ωδεία της πόλης ώστε με τις χορωδίες τους ορισμένα απογεύματα των εορτών να πουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε διάφορες εμπορικές περιοχές της πολής μας (Ν. Ιωνία, Ν. Δημητριάδα, Αναλήψεως – Ιωλκού, Οξυγόνο, Παλιά, Πολυμέρη – Κασσαβέτη κ.α.). Τα απογεύματα και οι ώρες που θα γίνουν αυτές οι δράσεις να είναι εκ των προτέρων ανακοινωμένες ώστε να τις γνωρίζει κι ο εμπορικός κόσμος και το καταναλωτικό κοινό.

Επίσης προτείνουν, να βρίσκεται ένας Αγ. Βασίλης κάθε φορά σε μια περιοχή μαζί με τη χορωδία, με τη διαφορά ότι ο Αγ. Βασίλης δεν θα μοιράζει δώρα, αλλά θα καλεί τον κόσμο να του δώσουν ένα μικρό δωράκι ο καθένας και την Πρωτοχρονιά τα δώρα που θα έχουν μαζευτεί να μοιραστούν σε δομές αλληλεγγύης της πόλης μας για να μοιραστούν σε παιδιά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου