ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο το 1ο Συνέδριο Βιώσιμης Κινητικότητας

στο-βόλο-το-1ο-συνέδριο-βιώσιμης-κινητι-74247

Με τη συμμετοχή 32 εκπροσώπων φορέων απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο ΤΕΕ Μαγνησίας το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Μαγνησίας, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αφών Δεληγεώργη και την υποστήριξη του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Πρόκειται για μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση, για ένα ζήτημα που απασχολεί όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις, στην οποία θα συμμετέχουν με εισηγήσεις 32 εκπρόσωποι φορέων από όλη την Ελλάδα.
Στο συνέδριο θα συζητηθούν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα, όπως τα κυκλοφοριακά ζητήματα του Βόλου, η πρόταση για την εφαρμογή σχεδίου βιώσιμης κινητικότητας στο Βόλο, ενώ θα παρουσιαστεί έρευνα μετακινήσεων και προτάσεις για το κέντρο του Βόλου.
Θέμα του συνεδρίου θα είναι και το σύστημα κοινόχρηστων δημοσίων ποδηλάτων και η πρόταση εφαρμογής στο Βόλο, πιλοτικές παρεμβάσεις στο Δήμο Βόλου και ανασχεδιασμός κεντρικών οδών. Ακόμη θα παρουσιαστεί ευφυές σύστημα πληρωμής και συλλογής κομίστρων αστικών συγκοινωνιών, καθώς και η πρόταση εφαρμογής στην πόλη του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου