ΤΟΠΙΚΑ

«Τρίτεκνο» το 2015 στη Μαγνησία

τρίτεκνο-το-2015-στη-μαγνησία-740993

Οι οικογένειες υποδέχθηκαν τα τρία αγγελούδια τους, τα οποία γεννήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου γεννήθηκαν τρία αγγελούδια, δύο αγοράκια και ένα κορίτσι. Και τα τρία χαίρουν άκρας υγείας και ανήκουν σε τρίτεκνες πλέον οικογένειες, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας για τα νέα τους μέλη και το γούρι του καινούργιου χρόνου.

Το πρώτο κλάμα ακούστηκε στις 9.30 το πρωί και αφορούσε σε ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών και 700 γραμμαρίων. Το υγιέστατο αγγελούδι είναι το τρίτο παιδί της Βάιας Αναγνωστοπούλου και του Νίκου Καλιατσά. Η οικογένειά του είναι τρισευτυχισμένη. Τα άλλα δύο της παιδιά είναι επίσης αγόρια, ηλικίας 4 και 5 ετών.

Με διαφορά μιάμισης ώρας, στις 11 το πρωί, η Μαιευτική Κλινική συγκλονιζόταν από το ζωηρό κλάμα ενός δεύτερου αγοριού. Το αγγελούδι είναι βάρους 3 κιλών και 900 γραμμαρίων. Η μητέρα του, Ερμίρα Μπουγκούρη, και η οικογένειά του είναι πανευτυχείς.

Η τρίτη γέννα ακολούθησε με διαφορά ωρών και αφορούσε ένα πανέμορφο κοριτσάκι. Στις 4.30 το απόγευμα ακούστηκε το πρώτο για την καινούργια χρονιά γυναικείο κλάμα. Το κορίτσι είναι βάρους 3 κιλών και 20 γραμμαρίων. Η οικογένεια της κ. Ευαγγελίας Δαμασκηνού έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και υπερήφανη.

Και τα τρία βρέφη χαίρουν άκρας υγείας. Γεννήθηκαν με φυσιολογικό τοκετό. Σκορπίζουν διάπλατα χαμόγελα στις οικογένειές τους, αλλά και τους επισκέπτες και το προσωπικό της Μαιευτικής Κλινικής, που τα φροντίζουν.

Ποδαρικό στο λιμάνι

Στο μεταξύ, το επιβατηγό καταμαράν Φλαιν Κατ 6 έκανε ποδαρικό στο λιμάνι του Βόλου. Το καταμαράν κατέπλευσε χθες στις 10 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου ολοκληρώνοντας δρομολόγιο από τις Σποράδες. Μέχρι πριν κανένα άλλο πλοίο δεν είχε δέσει το λιμάνι του Βόλου.

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η πρώτη κλήση έγινε στη 1.15 τα ξημερώματα και αφορούσε σε καμινάδα τζακιού, ενώ το ΕΚΑΒ δέχτηκε την πρώτη κλήση στη 1.15 και ήταν παθολογικό περιστατικό.

Κ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου