ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοχρονιάτικες βουτιές από τις χιονισμένες «Πλάκες»

πρωτοχρονιάτικες-βουτιές-από-τις-χιο-740998

Χειμερινοί κολυμβητές αψήφησαν το χιόνι που έφθανε μέχρι το κύμα και βούτηξαν στα κρύα νερά για το καλό του νέου χρόνου

Ούτε το χιόνι που παρέλυσε το Βόλο δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο για τους χειμερινούς κολυμβητές της πόλης. Γιόρτασαν την είσοδο του 2015 με πρωτοχρονιάτικες βουτιές στην παραλία «Πλάκες» που ήταν ντυμένη στα λευκά.

Φορώντας τα μαγιό τους, πατώντας ξυπόλητοι στη χιονισμένη παραλία και με τον υδράργυρο να κινείται οριακά στο μηδέν, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών «Ιάσων» έδωσαν ραντεβού στις «Πλάκες» και βούτηξαν στα κρύα νερά για το καλό της νέας χρονιάς.

Τις βουτιές τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός, όπως επίσης και τις πόζες τους με καλοκαιρινή… αμφίεση σε χειμερινό τοπίο.

Η κοπή όμως της πρωτοχρονιάτικης πίτας αναβλήθηκε για αύριο, Κυριακή 4 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι. «Αιτία της αναβολής η δυσκολία πρόσβασης των αυτοκινήτων λόγω των ημιαποκλεισμένων δρόμων, και η έλλειψη πάρκιγκ εξαιτίας του χιονιού που κατέκλεισε τους χώρους.

Εννοείται βέβαια πως όλοι οι φίλοι κολυμβητές που θα μπορέσουν να πάνε στο χώρο μας, θα γιορτάσουν άτυπα τη νέα χρονιά, αναμένοντας την επίσημη γιορτή της Κυριακής. Πολλοί θα είμαστε εκεί και αύριο, όλες τις ώρες, όποτε μπορέσει να πάει ο καθένας! Καλή Χρονιά», αναφέρει ο Σύλλογος μέσω της σελίδας του στο Facebook.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου