ΤΟΠΙΚΑ

Σε ύφεση ο χιονιάς στη Μαγνησία

σε-ύφεση-ο-χιονιάς-στη-μαγνησία-741011

Επιμένει ωστόσο ο παγετός και αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας από την ερχόμενη εβδομάδα

Μικρή βελτίωση παρουσιάζει από χθες ο καιρός στη Μαγνησία και έτσι αναμένεται να είναι και σήμερα Σάββατο, ωστόσο οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός επιμένουν. Μάλιστα οι μετεωρολόγοι προβλέπουν νέο κύμα κακοκαιρίας στη χώρα που θα πλήξει ξανά και τη Μαγνησία από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικότερα σήμερα Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε ολόκληρη τη Μαγνησία από -5 μέχρι 4 βαθμούς Κελσίου και ειδικότερα στο Βόλο από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μέτριοι βορειοδυτικοί με ένταση 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι προβλέπεται μεταβολή του καιρού και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ. Ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες σε ορεινές περιοχές της Μαγνησίας πιθανώς να εκδηλωθεί παγετός.

Αύριο Κυριακή ο καιρός αναμένεται επίσης αίθριος, με λίγες συννεφιές που βαθμιαία θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 Βαθμούς Κελσίου.

Δεύτερη «λευκή επέλαση»

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις περιμένουμε να εκδηλωθεί από την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, και συγκεκριμένα Δευτέρα ή Τρίτη,

Τα φαινόμενα θα εκδηλωθούν και στη Μαγνησία. Συγκεκριμένα την Τρίτη ανήμερα των Θεφανείων, στα δυτικά αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα νότια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά κυρίως της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ θα επικρατήσει παγετός στα ηπειρωτικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου