ΤΟΠΙΚΑ

Αθώοι για τον αποκλεισμό του περιφερειακού το 2008

αθώοι-για-τον-αποκλεισμό-του-περιφερε-724165

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου απάλλαξε από την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνίας τον πρώην δήμαρχο Νέας Ιωνίας Π. Μαβίδη, έξι δημοτικούς συμβούλους και τον διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του πρώην δήμου, οι οποίοι κάθισαν χθες στο εδώλιο του δικαστηρίου για τον αποκλεισμό του περιφερειακού Βόλου τον Ιούνιο του 2008.

Στις 17/6/2008 με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ν. Ιωνίας είχαν τοποθετηθεί ειδικές μπαριέρες σε τρία σημεία του περιφερειακού και συγκεκριμένα στον κόμβο της Λαρίσης, στον κόμβο των Μελισσατίκων και στον κόμβο της οδού Φυτόκου, ως μέτρο άσκησης πίεσης στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

Στον επικίνδυνο για ανθρώπινες ζωές δρόμο, τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν συχνά, εξαιτίας του ελλιπούς φωτισμού, των εκτός λειτουργίας φωτεινών σηματοδοτών, της κακής κατάστασης της ασφάλτου και των φρεατίων, που όπως είχαν εγκαταλειφθεί αποτελούσαν παγίδα για οχήματα.

Οι κατηγορούμενοι εξήγησαν στο δικαστήριο τις προθέσεις που βρίσκονταν πίσω από την απόφαση αποκλεισμού του περιφερειακού και αθωώθηκαν.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου